God fortsättning!

Tjabba! Hoppas alla har haft en bra jul? jag har haft det bra i alla fall.
Jonas har fixat bordsantenn till tv.n och fått låna Dina & Roberts box så nu har jag mtv och 3.an så jag kan kolla på mina bästa år och lyssna på musik i vart fall, och sen fick jag en köks radio av Jonas åxå hi hi.. så nu går p3 för fulla muggar hemma.

Nu har silver benen kommit och silverbrickorna till soffan så jag undrar när Jonas kan tänka sig att ta tiden att åka in för att hämta dom..för det ser jag fram emot då jag anser att dom gör hela soffan.

Jag sitter på lapptoppen i verkstan och Tom är rastlös men var just ute och åkte på Reines själke.men sen om en stund kommer Malin o Järve och jag har lovat att Järve skall få sova över.. så då får han kanske lite roligare.

känner mig något stressad av att sitta här för snart verkar det vara fika och jag sitter nog i vägen he he..så det är nog dags att runda av nu antar jag för det börjar bli massa folk usch

På nyår blir det stek och gott sällskap och fyrverkerier.Malin och Järve, stefan och the kids är bjudna.. Ida ville nog festa tror jag.

På annandagen vart vi bjudna på fest hos Malin o jarmo..vi hade riktigt skoj som vanligt och malin bjöd på flygande jacob som jag fortfarande drömmer om så nu tänker jag prova att laga detta själv hemma för det var jävligt gött.

I morgon kommer malin med fam till oss på fika..nu måste jag dra hej så länge!


Lite uppdatering i alla fall.

Sitter vid Reines dator på jobbet, kan inte sitta här länge..men ville säga att jag lever och att jag trivs i nya lyan men att jag läntar till internet och telefon och tv..för antennen har ej kommit upp ännu.
 Har fortfarande inte köpt en ända julklapp,skulle gjort det med Ankan idag men hon är sjuk..så vi får se hur jag skall lösa det för Jonas jobbar jobbar jobbar..
God <jul och gott nytt år allihopa!

Ida har gått med i Happy pannkace..

Äntligen har hon tagit sitt förnuft till fånga..och Thomas är ute ur bilden..i alla fall än så länge.. och så länge jag har nåt att sätta emot..jävla IDIOT.. hon har bara mått skit sen hon träffade honom.. och gått ner mer o mer i vikt..och jag vet att det har med sjukdomen att göra men är säker på att det har med idioten att göra åxå.

Ida har mått lite bättre idag men har feber nu igen...och det ska man inte ha efter operationen för det kan betyda att det spricker och spricker det upp dör man..såå aaa lite orolig kan man ju säga..så vi ska ringa in nu igen och kolla läget.

Jag vet att jag ska vara glad just nu..men det är jag inte..jag är nere igen..kan inte sova och har ingen matlust..och är känslig.. saknar Tom... jaa jag vet att snaaart snaart flyttar jag men det är just det..jag är nervös..det är ett stort steg  för mig detta..jag som svor på att aldrig sätta min fot i Götene igen.. och Jonas hinner  " aldrig " prata.. jag undrar hur det blir sen.. jag undrar om Jonas kommer hålla det han lovat osv..

ja ja det blir bra ... finns sååå mycket jag skulle vilja skriva om just nu..men inget av det jag behöver få ut kan jag skriva om härinne just nu...aaaa behöver verkligen mina vänner just nu!


Joy to the world!!!

Stefan ringde mig förut och talade om att han hittat mitt lås till min dyra Chanel väska..faan va gött..för jag har verkligen inte råd att köpa en ny.

Annars..jaa vad ska man säga... Ida har dragit till Malin just..och jag fick inte följa med..hon verkar må skit just nu och jag vet inget om vad det är som pågår och känner mig som en dålig syster eftersom att jag inte ringt och kollat läget med henne på aldeless för länge, sen är det en annan massa skit som vanligt som jag desvärre inte har någon lust att gå in på..

usch men jag ska i alla fall flytta in i mitt efterlängtade hus i helgen och försöker att vara glad och tacksam..sen fick jag reda på glädjande nyheter igår som värmer mitt hjärta..men det kan jag heller inte dela med mig av ännu.

Jag saknar mina systrar och kusin Linda och hoppas att vi snaaart kan träffas allihopa i mitt nya hem.. det är så skönt att veta att även om vi inte pratat på länge så finns ni där ALLTID oavsett...

Måste dra och storhandla..men lätt utan bil o körkort liksom..får la se om Ida orkar hjälpa till sen då.


Stefans 35-års fest!

RAGGE THE MAN


" 2000 ca fattigare..men men matriella ting är väl inte så viktigt!?

Pillan "råkade" slänga mitt chanelmärkeslås till väskan som rammlat av..där rök 2000 spänn...

Är ensam igen nu,Jonas kom just och hämtade Tom..nu börjar gossip girls..ska se på det och försöka sluta tänka på all skit som tycks pågå i mitt liv som vanligt.. jag har mycket att må bra över..vill inte dras ner i skiten igen..


Stefans 35-års fest

Va på Stefans 35-års fest i fredags,han fick lite pengar och sprit av oss.
Det var verkligen en gammal hederlig hemma fest från förr kändes det som..och vissa var ju mer packade än andra he he.en somnade på köksgolvet och en annan i Stefans sovrum..kisseNisse som för övrigt kräktes så det var spyor överallt typ..och då va klockan runt 18.40  ja ja vad är en fest utan lite kräks?

Sen kom ju Ragge och hans klubbmedlemmar..sen försvann Stefans mob och min camera mystiskt i samma veva som dom drog hmm?? så Stefan efter dom och han lyckade på ett eller annat sätt få tillbaka grejerna i vart fall..utan slagsmål.

När Jonas hade vaknat upp igen gick vi till Ida och la oss, dagen därpå kom Stefan och kisseNisse upp med pizza.

Ida drog till skara då jag tycket det var bättre än att vara här för tillfället..och jag är barnvakt..skitungar säger jag bara riktiga små ligister är vad dom är ha ha ha.

Ida mår lite bättre nu och jag hoppas att hon snart kan börja äta normalare mat och kan gå upp i vikt och få lite mer krafter.

Jag måste handla idag så det finns potatis som jag kan göra mos av och dillsås,för hon brukar vilja ha äggsås fisk och mos när hon är nyopererad.

Hoppas innerligt att Stefan kommer och hämtar Tim & Erik saaaart..för dom driver mig till vanvett!!!!Sinnes sjukt billigt ore what?

Jag försöker att sluta tänka på all misär runt omkring nu och vill kunna vara glad för mitt nya hus och att jag snaaart kan flytta in..vill kunna glädjas över detta..inte så jävla lätt när alla runtomkring mår skit..

De värsta bivärkningarna verkar ha lugnat ner sig nu by the way..men jag är fortfarande känslig som faan..känns som hela jag läcker.. känns som det behövs annars kanske man sprängs.

Idag har jag inte jobbat mycket..jag åkte förut och köpte cigg och solade..sen " råkade" jag hamna vid skoaffären..he he och mina skor håller på att ge med sig..nog för att jag har jävligt mycket skor..men allt är ju nerpackat och ligger i Götene..men dom hade bra erbjudande där nu i vart fall..så jag fick ett par svarta vanliga stövlar..snygga men kanske inte direkt varma he he..och dom kostade 499..och då var det ta två betala för en..så jag ryckte åt mig ett par hor stövlar..som jag antagligen aldrig kommer kunna gå i..he he men bra som ögongodis i nya garderoben sen he he.. näää men dom var grymma och kostar 1.000 i vanliga fall och nu fick jag alltså två par stövlar för 499 kr..

.Helt sjukt billigt ore what?????


Jobbiga minnen dyker upp mot ytan

Nu ligger nog Ida på uppvaket..och ingen är där för henne :-( känner mig såå hjälplös.
Jag pratade med henne tidigare och då låg hon och fick dropp..och informerade mig om att hon nu väger 44 kg..
jag fattar inte hur hon skall orka någonting nu framöver..faan hjärtat och hela kroppen tar ju stryk..och hon har ju redan vart nere på 0..det här gör att många obehagliga minnen gör sig påminda..
RSS 2.0