Efterbliven??

Fy faan va jag håller på alltså..först fick jag en beställning för ett par veckor sedan där jag skulle
stansa in Tindra på en äkta silver bricka..då när den var färdig och jag skulle visa den för
godkännande av Ida, konstaterar hon att jag skrivit: TIDRA istället för TINDRA what the fuck
liksom..tur att jag hade en bricka kvar i recerv..pissigt bara att dom är dyra och jag förlorade på det..men men,,

Nästa tabbe: Jag skulle göra ett halsband som det ingick en silver kedja som är 45 cm långt, men då ville kunden ha en längre kulkedja  i äkta silver.. och dom är svårare att få tag på till humana priser..jag kollade tex i går på en kulkedja som var ca 70 cm och den kostade 450 spänn..shit ..och jag sa att jag tar 100 kr extra om hon skulle ha en längre..efter många om och men valde hon tillslut den som ingick..(den enda jag hade kvar) och vad händer då?? Jo ANNA ANKA har såklart sönder kedjan..aaaaaaaaaaaa..så jag fick gå likförbannat och köpa en ny..grr....

Nästa Tabbe: Jag skulle stansa in Bästa vän på en bricka till en kund.. går till Ida för godkännande....Ida undrar varför det står: Bässta vän.. då har jag stansat in BÄSSTA VÄN på två brickor.. alltså jag blir galen..jag vet mycket väl att bästa stavas med ett s..så what the fuck????? 

Så om jag nu skall sammanfatta detta..TACK IDA..tänk om jag inte frågat henne om godkännande..fy faaaaaan va pinsamt det hade blivit... jag känner mig som ett MONGO just nu..vad ska jag göra utan Ida????

Igår var jag och Ida  på stan och fikade,kollade lite i affärer sen drog vi till Linda gums och drack lite kaffe för att sedan bege oss till Mallan för att klippa Ida..sen kom Linda till salongen då hon åxå skulle klippa sig..så det var trevligt att träffas allihop sammtidigt då det var ett tag sedan.


I morgon drar jag och Jonte och köper soffa..sen vet jag inte vad som händer..har lite att välja på..we shall see..

Jag måste fixa mig och dra och sola..hmm men det lät drygt.. får se hur långt man kommer.

Trevlig helg!


Undrar hur länge jag ska må så här?? Drygt

Shit asså jag kan inte fokucera blicken och mina händer är stela av kylan som infunnit sig i Idas lägenhet..jag sov för faan med full mundering i natt och frös lik förbannat.. seriöst..och det ska man pröjsa hyra för?? om inte Ida fixar detta snart kommer jag ringa och skälla ut hyresvärden..and i will show no mercy moooohaaaaaaa!

Linda S fråga om vi skulle dra till Stadh i helgen,he he med jag sa som det var..att det kanske inte vore så jävla smart vid tanke på rådande omständigheter..bara det att jag är såååå jävla sugen på att gå ut och dansa och träffa folk..jag har ju inte varit ute på evigheters evigheter! :-(

Näpp nu ska jag fortsätta "jobba" vid datorn..är massor just nu..  svar på frågor,komma med förslag,ta reda på vad som finns inne, vad det finns för strl på vissa saker,svara på mejl,skicka iväg varor mm..och vissa kunder är extremt krävande och svåra..och det är just nu jäkligt svårt att överhuvudtaget kunna tänka klart..men men jag blir nog bra igen..he he.

Saknar sommaren..och utelivet typ.. dream onHATAR DIG SUNE jävla inkompetenta idiot

Dricker kaffe och spänner mig medans vissa sitter och smaskar och gör massa irriterande ljud..alla slags ljud för tillfället skär som nålar i min hjärna..och jag blir faan tokig!!

Jag hatar min jävla psykolog just nu..han är helt störd..va faan..kommer antagligen sluta till jul hos cepet..
men vad vill du att jag ska hjälpa dig med? frågar han hela tiden.. och han vet inte vad han ska hjälpa mig med för han har ju redan satt en diagnos..JAHA???? så då behöver jag ingen mer hjälp asså? jag ska alltså knapra i mig massa drugs och det ska räcka med enbart vetskapen om min diagnos... asså jag hade lust att hoppa på honom i tisdags och strypa honom på allvar!!!

Jag har varit utan medecin när jag vart sjuk och sen när jag hämtade ut skiten igen mådde jag redan som jag mådde och då tänkte jag att jag lika gärna kan fortsätta på den låga dosen så får vi se hur man mår efter ett tag..men just nu är det verkligen upp och ner..ena stunden glad andra sekunden lipar jag som en bebis..eller har vredesutbrott... sen den här jävla yrseln..jag kan ju inte focucera min blick eller styra min kropp som jag vill..jävligt drygt då jag fått beställningar sim ska skickas nu i veckan som kommer..

Känner mig stressad över det faktum att vi inte fixat säng till Tom,madrasser till oss och soffa ännu..för det kan ju ta ett tag att få hem.. och tänk om vi kan flytta in näst nästa vecka då..och vi åker på söndagt ex och kollar och hittar något som kanske inte kommer förrens om sex veckor typ...då är man ju tillbax på ruta ett...fast denna gången har man inte enns en jävla soffa att slagga i!!!

-Ta det lungt ta det lugnt!! säger Jonas bara...aaaaaaaaa mörda!! säger jag..killar är faan halvt utväcklingsstörda..

Ja ja hoppas det bli av i morn då..det är ju inte säkert när det gäller Jonte ponte päron pung!!!! :-)

I kväll vill jag dricka vin och prata med människor..men vi får se vad som händer!

Trevlig helg!


Jasså?

Nu är det i alla fall över kan man ju säga!! känns skönt..nu skall jag försöka tänka possetivt, och Ida fick just sin operations tid åxå..så det är bra..och jag är glad över att ha så fina vänner! :-)
Fast man kan ju undra vart Jonas tog vägen??? Han har inte ens ringt och kollat hur det har gått eller hur man mår..känner mig väldigt väldigt sviken men hoppas det löser sig åxå... om han nu inte ska leka martyr då.. det märks..jag älskar ju honom..fattar bara inte hur han kan svika mig så radikalt utan att ens förstå det själv.
Love yaa! Tack LINDA! Ida & Mia för att ni fanns där för mig! och tack ni andra som har stöttat mig åxå, det betyder massor!


..

Allt blir till spillror..

Kräksjukan..

Ida är åxå sjuk nu och ligger som ett hjälplöst spädbarn i sängen och jämmrar sig.
Hoppas verkligen att det går över fort annars blir hon tvungen att lägga in sig..för hon har inga krafter och är undernärd redan innan hon vart magsjuk.

Erik är hur pigg som hellst igen så det gick fort..jag själv är svag och har inga som hellst krafter..och det är tillochmed jobbigt att trycka ner tangenterna..vet inte om det är för att jag har bivärkningar på medecinen eller att jag inte ätit eller aaa vet inte.. men förut när jag skulle gå till posten och leverera en beställning kändes det som jag skulle falla i hop vilken sekund som hellst.

Min advokat har fortfarande inte hört av sig..men hon gör säkert det snaart får jag hoppas..och jag hoppas att jag nu inte blir sjuk för på torsdag är det huvudförhandling och innan det ska jag träffa advokaten och gå egenom allt.
Jonas kan inte följa med för han ska på en mässa som varit bestämt sedan länge..men jag blir sjukt besviken för jag hade räknat med hans stöd..

I lördags åt vi på Troja Black & white.. rysligt gott..sen crooosade vi ett tag och Jonas o Peter ville plötsligt ha öl så vi åkte runt och försökte fixa det..sen när det inte gick åkte vi förbi min syster Dina..inte allst pinsamt..och Jonas köpte en låda öl av henne som hon köpte på båten..men hon skrattade och var glad.. så det var nog ingen fara..kl var 21.30 så det var ju inte jätte sent för en lördag.

Det var as patetiskt på ensam mamma söker igår..och jag är extra känslig och ska ha min mens och satt och lipade mellan varven ha ha ha...gud va patetiskt...ja ja

Snickarn har semester denna vecka så nu står köket still ett tag..men medans skall polackerna lägga klinkers i hall och badrummet..så det blir i vart fall klart..sen när snickarn kommer tillbax läggs det nog golv i vardagsrummet och resten av köket kommer att komma upp..och det går rellativt fort.

När allt är klart skall hela huset saneras..för det är ju aset mycket damm och spån.. så snaaart kommer jag flytta in till mitt nya vackra hem och det ska bli så obeskrivligt underbart..ehh hoppas jag..

Nu blir det kaffe och cigg paus..hoppas jag inte återkommer med att jag har kräkts...håll tummarna!

Love//


Nice

Igår fick jag beställningar på två nyckelringar med brickan,idag fick jag fyra till..jäkligt nice..och sen fick jag yttligare än på äkta silver smycken..två brickor och kedja..det rullar på..bra det.

Anna Anka kom och hämtade mig efter plugget idag och då fick jag reda på smaskiga detajer he he..alltid lika kul..sen har vi suttit och pärlat och snackat skit mm.
I morgon åker jag hem vid 13 tiden med Peter då jag har endel beställningar att lämna..sen vet jag inte riktigt vad som händer..det beror ju på om jag måste jobba eller ej.

I helgen hade jag tänkt att dra till Stockholm men då min ekonomi inte tillåter får jag hitta på annat.
Evt ska jag till Malin A och laga middag,dricka lite vin och spå men det beror på våra respektive så vi får väl se hur det blir.

Nu är det så gott som klart.. med vissa besluttaganden..jävligt nice..har nu startat ett nytt smyckesmärke..mer info kommer vid ett senare tillfälle.

Ida njuter nu av att jag inte är där..ha ha hja taskmörten..men imorgon är det slut på friden mooohhhaaaa.

Nu röker jag min sissta cigg för kvällen..jag måste upp i tid i möra..Erik är inte hemma så jag kommer sno hans säng i natt..he he.

Annars är det synd att klaga mer än att enns liv är misserablet..he he.. och att jag är vresig på Jonas..hmm..men vi får la se var det leder..kisses!


Grrr

Jag gick upp mot min vilja idag då jag sovit dåligt inatt och legat och fryst arslet av mig..sen när jag nästan är klar skall jag gå in på toan och blåsa håret och fixa det sissta.. då kommer Ida hem igen och säger att jag inte kan vara där inne för nu ska hon göra iordning sig bla bla så jag hann inte nu och har ringt och avbokat mina möten..som vanligt..jävla människa!

Nu måste jag fixa en beställning som är lite klurig..ha en bra dag!

Saknar min fina kusin Linda!


Nya tag!

Idag är det måndag och dax för nya tag.
Sitter och dricker kaffe och snodde just datorn från Ida.
Jag skall strax börja fixa i ordning mer färdiga smycken som skall skickas ut för försäljning..men har begränsat med matrial för att kunna göra det jag vill vilket just nu är makrame, som kära ankan har lärt mig.

Jag funderar på att åka till Stockholm i helgen för att delvis komma bort, men åxå för att fira Linda & Felicia som fyller år.. men allt beror på om jag kan få låna pengar av Jonte eller inte..vilket ju inte är högst troligt..men annars löser det sig säkert..men vi får se vad som händer.

I morgon skall jag till sjukgymnasten igen och till min psykolog.. sjukgymnasten gör mig gott och är jag beroende av men psykologen vetti faan..han är ju så dryg..

Igår kväll gick jag ut på en promenad i min ensamhet..jävligt gött fast jag hade cp fel i fotlederna och var tvungen att gå hem..sååå jävla frustrerande..vad ska man kalla det?? tics,nervcepefel..mongolism..
jag fick nog för lite syre när jag föddes så jag är säkert cp- skadad.

Jag pratade med Sebba igår och han berättade att han ska bli pappa igen.. fast till tvillingar..jag trodde han drev med mig för det brukar han ju vara bra på..men icke..så om ca 2 månader är han 3 barns far.. :-)

Jag vill se New moon med Twilight nuuuuuu...jag längtar!!!

Ni som är ute och snokar kan ju vara vänliga att lämna kommentarer..för jag har sett att det är ett gäng som är ute och läser..hmm show ure self gott dammit!


Min misserabla hjärna har lagt av!

Är såååå jävla trött på allt!! Främst på mig själv..jag är en dålig vän dålig syster dålig mamma och en dålig flickvän!

Jag vill bara bli NORMAL igen..trött på mitt jävla upp och ner mående.. trött på allt jävla tjat..ööö jag spyyyyyr!

SKÄRPNING!


RSS 2.0