Du mår skit..jag mår skit, alla mår skiiit!!!!

Har varit ute och lekt med kiddsen och varit och handlat.. jag försöker så gott det går att vara en bra mamma men det känns som jag misslyckas radikalt.. jag är mest apatiskt.. orkar inte äta..skratta..eller ta mig för ett skit.
Jag är inte skapt för att vara mamma helt enkelt..men jag fösöker.. mår så jävla skit bara..eller njao.. jag mår skit över att mina nära mår skit.. mm fy faan det är verkligen helt sjukt mycket just nu..ska man skratta eller gråta liksom?

Jag har inte tid med all denna kaos..för jag har viktigare saker att ta tag i och fundera över osv.. affärs planer tex..jag skall försöka ta ett beslut om något jag inte kan dela med mig av härinne..men lätt att tänka..när ungarna skriker,springer om kring och halvt misshandlar varandra och gör sönder saker.. nu ringer Cia och är mano åxå..så jag måste ta det.. jävla John..hur sjuk i huvudet får man lov att bli.?

Jag saknar er, speciellt farfar!! och eftersom att jag inte kan åka till allas gravar och tända ljus så sänder jag er mina tankar istället! Älskar er!


Är inte livet underbart så säg???

Nu borde min post ha kommit..he he..jag har såå ont i magen över det..men vi får la se vad som händer..fast Jonas har inget sagt om nån post..hmm så jag får la ringa ochh tjata igen då.

AA nu ska Erik "bara gå och bajsa" jag kan torka mig själv...ehhh Ida ligger och försöker sova..
japp det gick bra..efter jag hjälpde honom att tvätta sina händer noggrannt.

Nu sitter Tom på stolen efter han smällde i dörren och skrek..att Erik inte kan torka sig själv.. nu sitter han och visslar på stolen och vägrar sitta still..och jag säger- sitt still på stolen och var tyst...Nää..för du har ljugit..?????

Ungar!!!!!

Jag måste fixa till mig så jag kan dra ut med kiddsen och hitta på något med dom här snart..är såå jävla trött bara.. och har liksom inga pengar..så jag vet inte vad man kan hitta på..ut i skogen kanske??

Kände för att gå ut i helgen eftersom att det är evigheter sedan..men det blir inte så nu devärre..men på söndag förhoppningstvis blir det Lek & buslandet i örebro.

Jag har massa att fixa med på bloggen, föra över nya bilder på smycken..göra  mer smycken..fixa mer matrial.mm men jag vet inte hur man för över bilderna till datorn på Idas, så det måste hon hjälpa mig med..men lycka till att få henne till det.

Igår var det hellvete här med alla.. behöver inte gå in på detaljer..men alla mår skit just nu och det börjar ta knäcken på en.

I förr går skrev  jag ett inlägg som innehöll väldigt bryska ord..önödigt elaka..men det skrev jag i stunden..och det är vad den här bloggen är till för..att jag skriver precis vad jag tänker på för tillfället..
jag har bett vederbörande om ursäkt för mitt elaka beteende..men det verkar inte som hon godtar detta..
då finns det inget mer jag kan göra.. eller??

Jag så jävla många och mycket att tänka på just nu att jag själv går snart i tusen bitar..detta börjar ju bli löjligt.
Vad händer närnäst?? kan man ju fråga sig??

Man skulle behöva rena hela >Idas lägenhet och släppa in ljuset..för här är det som en ända stor svart boll med taskig negativ kraft som äter upp en innifrån och ut.

Ska väl gå och fixa mig nu rå, inte för att jag har någon som hellst lust..blää.. men det finns många måsten här i livet..bara att bita i hop..ehhhh japp.


Usch vad elak jag är Förlååååt!

Vet inte vad det är för fel på mig..känslokall..
nu ska jag fixa käk till Tim,Tom och Erik!


Rött vin och goda vänner

Befinner mig just nu i Saleby hos Anna Anka och avnjuter ett glas rött medans jag diskuterar med Ankan,skrattar åt barnen och smider planer.

Det var ett tag sen jag var här ute och det är kul att vara här igen, och lugnt och skönt .

Jag vill ha ett nytt smyckesmärke..men måste komma på vad jag ska heta.. hmmm..något kortare och som beskriver mig..BITCH ha ha ha ha..nää men jag vet inte vad jag ska hitta på.

Jag saknar Jonas..min babe..men jag har ju Tom att kramas med just nu i alla fall.
I helgen skall jag evt ut och dansa och även åka till lek & buslandet i örebro var det tänkt..men vi får de vad det blir..något roligt blir det i vart fall..it will show.

Nu står Elsa och tjuvläser min blogg hmmmm... ELSA!!!! och nu står även Juilia och tjuvläser... hmmmmm
rackarungar!!!

Hmm undrar vart Ankan tog vägen? Peter sitter säkerligen vid datorn..som vanligt.

I morgon blir det svampplockning antar jag och sen någon gång kommer Jonas och hämtar oss och jag beger mig hem till Ida.

Erik hade  hög feber så Ida är hos Stefan just nu och avvaktar om han blir bättre efter alvedonen annars skulle dom åka in till akuten..stackars lilla Erik.

Jag blir lite rädd för min syrra Malin just nu för jag har aldrig hört henne sååå kär förut EVER.. i nån hon inte enns har träffat in real life ännu.. men jag hoppas att det funkar mellan dom sen.

Nu frågade Elsa just hur jag födde Tom..hmmm snitt eller plopp.. ehhh.. nu är det två extremt övertrötta 11 åringar här..som skrattar konstant hela tiden för allt och inget.

Nu skall jag söva Tom Natti natt! Over and out//


Spännande

Skall iväg på möten..och har ingen hårfön..grr och håret vägrar ju torka och jag ser ut som en mupp..blek och glåmig är man åxå..usch extreme makeover skulle sitta fint.

Lämnade just Tim & Tom till Stefan he he och han har ju inte världens bästa pli på dem..så detta kan ju bli spännande he he.''

Imorgon kommer det ventilations gubbar hit och då måste jag ta bort allt som är på fönsterbläcken i alla rum..hmm Idas dataskrivbord står ivägen liksom och flyttar jag på det kommer allt rammla ner för det står huller om buller... och ni kan ju fet haja att jag kommer rymma fälltet när dom nu kommer i morgon så jag kommer evt sova i götene i natt.

Fint väder i dag i vart fall..skalll blåsa iväg on my bike now...see yaa wouldent wanna bee yaa//


Så fel det kan bli

Jag bestämde med Malin A att hon skulle komma hit och klippa Cia innan hon åker hem för det har inte hunnits med och då sa Malin att hon kunde kl 8..ok jätte bra tänkte jag..och bra överaskning till Cia..speciellt för att då slipper hon ju stressa iväg någonstans.. hmmm..Malin ringde just och frågade om vi glömt av henne... ehhh sa jag...

då var hon på salongen och Mirja skrek för fulla muggar i bakgrunden..då har hon missförstått mig..och jag henne tydligen..så hon hade gått upp jätte tidigt  och åkt ända in till salongen helt i onödan..
Jag frågade om hon inte hann komma hit istället då men hon hade bokat in en annan kund efter Cia..så hon kommer få sitta där nu..och jag har jätte dåligt samvete..usch så fel det kan gå.

Jag avskyr missförstånd..finns det något värre??
Jag gick upp kl 6.30 och Oskar har skrikit hela natten..stackars Cia.. övriga kidds gick upp vid 7.00 och sitter just nu och käkar frukost.

Jag vet inte vad som händer i kväll men idag på förmiddagen ska jag och Tom gå till leksaksaffären är det tänkt..men det är ju inte allt för trevligt väder ute..så det blir nog ingen utflykt i skogen med picknick och grejer som vi tänkt.. vi får la se vad dagen har att erbjuda..mer än dåligt samvete och ångest..urk.

Trevlig lördag!
Saknar min garderob...Nu är jag ute efter en ny chanel,fast med guld detaljer istället för silver och i större modell..som den ni ser ovan.

Jag har packat ner alla min kläder och allt står i påsar hemma hos svärmor..och jag saknar verkligen alla mina outfitts..har ju inget  att ha på mig här ju..
Just nu inser jag verkligen att jag ju faktiskt har jävligt mycket kläder..hmm fast jag har ingen tillgång till dom för tillfället vilket är jävligt pissigt.. oh well soon soon i hope.Barnskrik bajs och kräk

Jag är dööö trött just nu..och är sååå trött på allt som har med barn att göra..dom är ju överallt..gnäll skrik..bajs..kräk..mera gnäll..

Jag älskar ju barn men just nu är jag så trött och jag orkar bara inte underhålla..det finns ju liksom anledningar till varför jag inte vill ha fler barn.

Jag är ingen barnmänniska helt enkelt..folk får störa sig bäst dom vill.. jag gillar ju barn för att dom är söta mm men jag vill helt enkelt inte ha fler..jag har gjort mitt och har ingen lust att gå egenom det igen.. kanske senare i livet..man vet ju aldrig.

Jag är så trött på att  bo hos Ida..jag vill flytta in i huset nuuu..men i slutet av november ska vi bo där sa snickarn..men det känns som evigheter dit.

Jag somnar sittandes här.. fyyy faan va trött jag äää..orkar faan inte skriva mer..hej!


Dom är bra söta de små odjuren!!!


Urk

Allt är så ångestladdande..tråkigt pissigt och blää...och Jonas är dryg och jag har lust att strypa honom..vart faan ä min post!!!!??????

Ingen stans att ta vägen...mår inte bra idag!

svarta nålar skär igenom mitt inre,demolerar allt i sin väg

orklös att kämpa emot

sjunker jag sakta

ner mot botten

svarta moln dödar ljuset...


Älskar dig Oskar!!!! & Cia :-)


Älskar dig Sol!

Jag väntar på Ida och Cia försöker plocka i ordning för att Dina skall komma på besök och jag och Ida skall åka och fika hos Soffi propp.

Oskar är jätte förskyld och snorar och hostar stackarn,det är jag åxå men det är betydligt värre när en liten är det kan jag säga.

Det är soligt ute och jag älskar verkligen hösten när det är så här,det är så frisk luft och vacker ute nät löven på träden ändrar färg.

Toms rum är nu tappetserat och på lördag tappetserar dom i vårat sovrum..nu blev det efter många om och men ingen fondvägg i alla fall för vi hade inte tid att vela så nu blir det en typ mörk lila färg som jag gillar skarpt..det blir nog bra..och sen kan jag ju alltid välja att fixa en fondvägg senare.

Dom håller på och lägger klinkers nu åxå och kakel i badrummet..mm så det händer faktiskt grejer nu så om man har tur kanske man kan flytta in om några veckor eller så.

Jag var med Ida till kss på lungfystest och det var jävligt jobbigt för henne fy faan usch, sen fick hon se tumören/systan in real life och blev lite skrämd för den var mycket större än vad hon trodde.
Nästa gång hon opereras nu skall don göra ett ingrepp medans hon ändå är nedsövd och ta redan på en gång för alla om det är en elak eller god artad osv..är det en elakartad tumör så sa dom att den ser fin ut i formen så dom kommer förhoppningsvis kunna ta bort den i tid om hin har tur men att det kommer bli ett omfatande ingrepp då dom kommer få ta bort nedersta delen av lungan/lungsäcken eller vad det var..och det är ju inte bra...hoppas nu att det bara är något dom inte behöver ta bort.

Även om dom inte behöver ta bort den så kommer hon kontinuerligt få gå på undersökningar för att se så att den inte växer..fy faan va synd jag tycker om henne.. som att hon inte har tillräckligt med undersökningar och operationer pgr av sin sjukdom.

Cia och Jonh har pratat ut och det är lungt tror jag för tillfället och hon ska åka hem nästa vecka tror jag..hoppas bara att han inte ballar ut i gen.

Jonas och Tom har äntligen klippt sig..halleluja..så nu är dom riktiga snyggingar båda två..är riktigt stolt över mina snygga killar.

Det skall bli trevligt att åka hem till Soffan för det var ett tag sen nu. Ha en trevlig dag!

Min vackra enäggstvillingsyster Ida!


Ska ha min mens..så jag är aningen patetisk idag!!!

Jonas & Tom var med mig hela helgen och i fredags kom Malin.martina och Tobbe hit och käkade tacogratäng och senare på kvällen gick dom ut på krogen,jag stannade med Jonas.

I lördags ringde min älskade syster och var helt förstörd och det hade blivit kaos mellan henne och Jonh.. så jag och Jonas åkte ända till Eslöv och hämtade hit henne och lilla Oskar.

Det är skit med Ida,cia och Malin.. alla mår skit och allt går åt hellvete känns det som.

Imorgon ska jag och Cia följa med Ida till kss och få reda på om tumören som Ida har i lungan är elakartad eller godartad.. jag går sönder inuti över all denna tragedi som drabbar dom jag älskar mest.

Jag skulle vara snäll och betala Idas teleräkning innan hon kommit hem men ssen visade det sig att det var Stefans jävla räkning haaahhhaa..men han kom förbi med pengar till mig idag. :-)

Jag börjar må dåligt över att ha det så här..och visst jag är tacksam att jag fått ett hús mm men situationen här just för tillfället är skit..jag har ingen kontroll över min egen son och missar allt som har med skola,uppfostran mm att göra..och känner att jag spyr snart av saknad och maktlöshet..känner mig ivägen här hos Ida och känns inte som jag har någonstans att ta vägen.. urk..men men det blir ju bättre såklart när allt är färdigt..men vägen dit känns så lång.

Jag vet inte hur jag kommer trivas där ute när jag är så van att ha allt nära här..hur skall detta gå??
Kanske trivs jag jätte bra i mitt nya fina hem..eller så kommer jag vantrivas..jag vet inte..men jag tänker possetivt.

Det är fullt ös här hemma just nu..Tim & Erik springer omkring som vättvillingar och Oskar.. ja han sitter och jollrar mest för tillfället gullungen.. Ida och Cia springer omkring och stressar upp en så man får väl en hjärtinfarkt snart.

Jag vill hem!!! hem... jag har inget hem just nu.. bläää kan inte huseet bli färdigt nu!!?

Annars dricker jag kaffe som vanligt och går ut och röker mellan varven, har inte enns tagit på mig kläder ännu, men jag hörde att dom skall gå ut här snart och då kommer jag passa på.

Nu skriker Erik som en bebis..eller ännu värre...aaaaa påminn mig om att "inte" skaffa mer barn!
he he nääärå.

Jag önskar att allt bara löser sig och att ni blir lyckliga! Älskar er!


Mamma&Mina älskade systrar..ni betyder mest! Även om min kära mamma har gjort mig väldigt illa älskar jag hennu ändå  innerligt.


Undrar vart han fått sitt humör från?? he he

Jonas & Tom har sovit här i natt och är här över helgen..det var ju ett tag sen kan ju tilläggas.

I går kväll fick min kära son damp bara för att jag sa att han skulle gå och lägga sig och plocka in leksakerna, han vägrade göra som jag sa och fick ett vredesutbrott..jag blev shocka´d över hans beteende och ledsen..men han fick sitta i hallen på en stol tills han fattade att han gjort fel och skämdes..nu hoppas jag att detta inte händer i gen..jag känner mig helt maktlös..jag kan ju inte kontrollera nått längre när han inte bor hos mig..men nu i helgen är det bootcamp som gäller,jag skall inte ha ett bortskämt barn.. det är det värsta som finns.

Jag har gjort massa fina nya halsband men batterierna i cameran är döda och jag hittar inte min laddare..grrr
och Ida har tagit med sig hårfönen..jätte kul ännu mer grrr.

Jonas tog med sig två boxar vin igår..hmm så i kväll blir det evt fin middag och lite vin och myspys.
På söndag drar jag till malin A en sväng och lämnar hennes halsband hon beställt hoppas hon blir nöjd.

Det var aset länge sen jag var ute och partade..när faan ska det bli av igen tro? Johanna fråga om vi skulle ut och slira på lördag, men jag skall ju vara med la familia..får la bli nån annan helg kanske..vore jävligt nice.

VART FAAN ÄR MIN LADDARE TILL CAMERAN IDA????? aaaaaaa fuck!

Have a nice day u all! :-)
Sliter isär artärer,sliter isär lämmar

Ida har dragit i väg till Hdm. Hon vet nog att det var jävligt dumt gjort..men love is blind och desperationen åxå tycks det.
Jag vill bara att du ska må bra,inte dåligt..viket du bara kommer forsätta med om du ska vara med honom..det vet du åxå..och han med.

Du måste släppa taget fast det gör ont..såå jävla ont att man bara vill dö.

Alla är vi deppiga på ett eller annat sätt tycks det..och idag vill jag bara gräva ner mig,dricka sprit och lyssna på tragisk musik..med andra ord tycka jävligt synd om mig själv antar jag.

Mitt liv är ju faktiskt som ett jävla skämt just nu..men men...jag skall stå rakryggad stolt & stark..kunde alltid varit ännu värre..jag menar jag bor ju i Sverige..vad finns det rimmligtvis att klaga på egentligen? Vi har det jävligt bra..även om vi mår skit..man måste försöka tänka på det..hur lätt det nu är när man är mitt i skiten och så deprimerad att man inte kan tänka överhuvudtaget... aa jag vet inte..

Jag väntar ju på vissa otrevliga besked..men jag har inte fått svar ännu..det ska bli spännande att se när det inträffar och vad som komma skall och vad konserkvenserna blir i slutändan.

Nästa vecka ska Ida till kss igen och kolla tumören.. jag tycker så synd om henne..hur mycket skit ska hon få genomlida vad gäller sjukdommar osv... allt vi i nuläget kan hålla tummarna för är att det är en godartad sådan.
Älskar dig min vackra sambo och hoppas du kommer hem snart.

Jonas och Tom skulle komma idag..men har ej behagat dyka upp ännu..han ligger la och sover..saknar er!!


Bit i hop eller bryt i hop

Dricker kaffe, och Stefan är här..skrev just på bloggen att det är Rea så nu får vi se om någon nappar..innan det är för sent mooohaaa.

Kl 12.25 ska vi till farbror doctorn med Jonte och röntgas och hoppas att det ser bättre ut så han slipper dränet som sitter fast på bröstet.

Nu sitter Jonte och säger: Du måste bada mig! Snuskgubbe tänker jag!!!!! ha ha aha

Ida drog till stan för att fika med Louise och det gick snabbt för omväxlingsskull för henne att komma iväg.

Jag måste fixa mig men orkar faan inte..usch va drygt.. så jag sitter nog här ett tag till och drar ut på tiden.

Tydligen så har någon fått för sig att det inte bara är JOnas som slutar röka utan även jag..hmmm så nu går alla i Bloms släktet och tycker "vi" är så duktiga..but hallo??? har jag missat något eller?

Jag slutar inte förrens jag blir gravid nästa gång...man måste ju ha en stark vilja..och det har inte jag just nu.

Undrar hur länge jag skall behöva bo hos Ida egentligen?? hmm man får ju inga raka besked om processen i huset.. frustreting ore what?

Kakk väder..regn,sol,regn,sol...make upp ure mind gott dammit!!

Alla mår skit just nu..men man får la tänka possetivt.. bit i hop eller bryt i hop...kom inte med all din såkallade skit till mig..för jag har åxå ganska mycket att tänka på just nu.. och orkar faan inte helt enkelt!Jag döööööööööööööööööör!!! Haaaahhhhaaaaaaaaa


Jonas är "typ" hemma igen!

Idag har jag varit på sjukhuset halva dagen och nu fick han åka hem i alla fall om jag hade honom under uppsikt och han får inte sova själv om han får andnöd så vi beslöt oss för att åka till saleby där vi har eget rum i alla fall.

Jag har hjälpt Jonas att klä på sig/av sig och duschat av sig idag..det är som att ha en gammal gubbe..Kärlek!!
Annika tvingade med mig och Tom ut i skogen för at plocka svamp..och vi hitta massor..så nu är jag mätt efter ha njutit av kantarellbaguetter.

Jonas ligger nerbäddad i soffan och kollar på hockey med Peter..och Annika gick upp och kollade på idol.
Jag ska gå in igen och lägga mig försiktigt brevid min älskling så återkommer jag kanske med något roligare vid ett senare tillfälle! Ha en bra kväll allihopa!!!

Älskar er..till alla som känner dig träffade!!


Akuten

I morses skrev jag till Jonas på Facebook: Jag hoppas det lugnar ner sig snart på jobbet för jag är rädd om dig och älskar dig osv..
sen när jag stod i telefon med en malin ringde det till Ida, och Ida sa att Jonas var i telefonen och att han höll på att få hjärtinfarkt..öööö tänkte jag.

han hade ont i bröstkorgen och ryggen och även konstig känsla i vänsterarm och det kom super plötsligt så han själv tyckte att han kanske skulle åka in då..(vilket ju inte är vanligt för honom kan ju tilläggas)

Jag fick skjuts av Ida till akutavdelningen och väl där frågade jag några nonschalanta sköterskor vart Jonas Blom befann sig..vilket dom efter ett tag berättade och sa att han låg i ett rum och pekade på en dörr, men att jag kunde gå och sätta mig i väntrummet.. hell no tänkte jag.. och röt i och sa till dom att jag ska in till honom punkt slut.

När jag kom in såg jag att Jonas verkligen hade ont och det är jag inte van vid..bara när han påstår sig ha det..typ ni vet när "män" har "så" ont fast dom kanske överdriver en smula.. rings any bell??

sen vart det massa väntandes..prover och röntgen..tillslut när det visades var det var fick han åka in på intensiven och dom körde in en slags tub/slang i bröstkorgen som gick in i lungsäcken för att drenera luft som kommit in i lungorna.
Tydligen var det rellativt vanligt att drabbas av detta som lång& smal man.. hmm.

Nu ska han ligga kvar i ca 3 dagar beroende på. Jag kom hem vid 7/8 på kvällen och känner mig hemsk som lämnade kvar honom helt ensam med endast en bitter sur gubbe som rumskamrat.

Han mådde lite bättre efter morfinet han fick så hoppas han kan få sova lite.

Jag visste att något skulle hända snart..så som han jobbar..och hoppas att han fått en tankeställare nu.. men desvärre kommer det inte spela någon roll sen..han kommer jobba i alla fall..han har ju inget val..
vad ska det krävas till dom fattar?? Att någon av dom dör??

Jag orkar inte skriva mer nu, är helt slut... återkommer i morn..kanske he he!!!


RSS 2.0