Tjenixen!!!

Så där jaa..nu har jag fixat ännu en blogg..som inte innehåller massa smyckesinlägg utan bara handlar om mitt "såkallade liv".. har yttligare några bloggar men som är ytterst privata och jag då valt att lösenordsskydda.

Here we go.. sitter och dricker kaffe..som jag värmt på i micron då kaffet för andra gången idag tagit slut..så jag bad Thomas sätta på lite mera under tiden jag sitter här och ockuperar för honom och hans "viktiga" spel.. hmm.
tror desvärre inte han gör som han blir tillsagd..

Skall inom kort bege mig ut på stan och inhandla drugs..som tagit slut och nu börjar göra sig påminda genom att ge mig värsta sortens yrselatacker..um um um.

Jag råkade krossa Idas tår förut när jag stod framför spegeln i hennes sovrum och frågade va hon tyckte om ett par högklackade skor jag hade på mig..hon satt lite för nära och... kraaaschhh huuuua vad det lät, jag befarade det värsta.

Hon vart arg!!!! Hmmmm

Nu är Thomas irriterad för att jag sitter här då han höll på med något ytterst viktigt..hmm yee right..så nu måste jag sluta.. men kommer tillbaka...see yaa wouldent wanne be ya!!!


Välkommen till min nya blogg!

Här kommer lite allt möjligt om mitt liv och andras liv..he he..viss skitsnack kan ju förekomma..om det är så man vill tolka det..ja ja..jag kommer inte ta hänsyn till hur folk tolkar det jag skriver utan kommer skriva va faan jag vill..för det är väl det bloggen är till för tycker jag.

För den som undrar varför i hellvete jag har ett plåster i pannan på bilden så kan jag säga : Använd inte high heels i trappor kombinerat med vin..:-)
/Kärlek


RSS 2.0