Midsommar i Skåne

Vi packade och drog ner till Skåne och jag sitter just nu hos Cia.
Idag (midsommar) firas det med Cia&vänner..imorgon ska vi evt till High chaparall eller till Ystad och världens finaste badstrand vid havet.

Vi skulle ha firat med vänner tänkte vi men som sagt det har varit mycket det senaste och Jonas ville bara komma bort från allt och jag likaså och bara vara med varandra.

På vägen hem ska vi om vi hinner ta liseberg..det ska bli såå kul att se Tom uppspelt och lycklig..det räcker för mig även om jag kommer gråta blod över att jag ej kommer kunna åka ett skit:-(

Nu önskar jag alla en glad midsommar
..see u when i see u!


Stalker

Idag har jag shoppat lite allt av varje..he he,
PÅ Biltema hittade jag en liten pool,två hinkar och en håv..sen vart det shopping på Elins Esplanad där det inhandlades kläder och leksaker till Tom..och jag vart för övrigt förföljd av en psykopat inne på cubus..

han förfäljde mig vart jag än gick och stod och glodde äckligt..blääää jävla creep..så jag skyltade extra med magen men utan ressultat..sen tog jag Tom och gick därifrån något besvärad..han såg inte frisk ut någonstans kan ju tilläggas..huua.

Har haft en trevlig dag tillsammans med Frodo & Spencer och Tom..och underbart väder.

Nu har jag satt blommor i hinkarna istället och ställt på trappen..jag är nöjd.

Nu ska jag kola vart Tom tog vägen och börja bege mig hemmåt och kolla på Buffy & Vampyrerna..Hoppas alla haft en bra dag!?
Skövde/Åland/Emskär

Väntar på verkstan då datorn fortfarande är sönder på Ida & Malin som skall hämta mig och Tom för att dra till Skövde och shoppa lite.

I går plockade jag och Tom massa blommor på ängen utanför..hans bukett blev finare än min tom :-) men till mitt stora förtret upptäckte jag att det var eller är en lång spricka i ena krukan..grr så nu är jag på jakt efter en vanlig hink att ha vilda blommor i på trappen..sååå fint.

Om tre veckor evt drar vi till Åland och bor på hotel i en vecka för att sedan v 29 åka ut till Emskär...helt underbart..jag längtarså jag dööör..kan dock bli lite tråkigt om ingen av mina systrar tänkt att åka dit.

Tiden går och nu är jag i Gravid: 24 veckor( v.25 på lördag)

Din bebis har ännu inte så mycket kroppsfett, men hjärnan växer fort och bebisen är såpass stor att den börjar fylla utrymmet i din livmoder. Var uppmärksam på vad du äter, eftersom det händer så mycket med bebisens hjärna just nu. Vid det här laget ser du förmodligen gravid ut 'på riktigt' och har kanske också en mörk linje (linea nigra) på magen. Din bebis smaklökar håller på att bildas och med dem t o m smaken för sött. Det kanske är orsaken bakom ditt eget sötsug..? Ingen vet helt säkert, men det är ju en bra ursäkt nästa gång du drabbas av godissug! Så här ser din bebis ut nu och här kan du läsa fler
intressanta fakta om dess utveckling.

Hoppas all mår bra..kraam!

Uppdate from verkstan

Sitter återigen på verkstan och får fatta mig kort..klockan är 21 ca och Jonas vill hem..men jag fick nån minut på mig att blogga.

Idag har jag varit med Ida och kiddsen till Blomberg och badat..eller mera "vadat"..fucking wonderful..lite Emskär feeling där när man sitter på klipporna med fossingarna i vattnet och njuter.

Ida tog med min lilla ligist hem.hmm fast hon var ju inte pigg på det..hoppas det går bra.
Jag var till förrådet och hämtade massa böcker förut men inget direkt av intresse oh well..

På fredag drar jag hem till Bambi på lite grillafton med brudarna och skall inhandla lite alkoholfri öl tänkte jag..skall bli jätte kul.

I morgon kommer Linda S hit och provar klänningar..hoppas jag har något som passar..hon har jävligt stora boobisar..och är trådsmal...så vi får la se..

Nu ska jag dra..Jonas vill hemmåt..see yaa!


Datorn är sönder

Jag har dessvärre inte kunnat blogga på ett tag då lapptoppen hemma har ballat ur ;-( så nu lånar jag datorn på jobbet endast för att skriva att JAG INTE KAN BLOGGA för tillfället he he..
nu stormade Jpnas in och frågade om jag var färdig..så aa detta blev ju ett spännande inlägg..sorry.

Mår sådär för tillfället men tänker positivt..jag är preggo med allt vad det innebär och det hjälper inte till när endel motarbetar mig och mitt mående..

Den som vill m8ig något når mig som sagt på telefon.

Lipsill

Idag är jag såå känslig..jag bara gråter och gråter och gråter..försöker bita i hop..men det bara brister hela tiden..
Vi var hemma hos Eva och åt smårgåstårta förut och och Jonas tog ett kort o la ut på fb fast han vet att jag inte ville det..vet att jag är löjlig men jag känner mig verkligen bara fet ful och äcklig för tillfället och även om andra inte tycker det eller tycker att jag är löjlig så är det fortfarande så jag känner idag...och jag skiter i att jag är gravid..jag trivs inte att se ut så här ialla fall punkt slut..vissa dagar trivs jag med det och vissa dagar i INTE..vilket fall som helst bröt jag i hop framför alla och sprang ut som en jävla lipsill..suck.

Sen känner jag mig maktlös här borta för tillfället när jag vet att vissa lider som betyder mest för mig och jag inte är där..mina systrar betyder mest..

Sen är det mycket annan skit idag som ligger och pyr i bakhuvudet som gör att jag snart kokar över..jag brukar inte klaga på den här sidan och berätta personliga grejer men nu behövde jag få ur mig lite...känns som det ligger något i luften för alla är lite smått labila idag känns det som.

Malin kommer strax och hämtar Tom så han Tim&Erik kan leka lite..skolavslutningen var fin och jag var tvungen att bita i hop medans de sjöng Du blomstertid nu kommer, patetiskt men sant..är en riktig lipsill idag..jävla gravidhormoner..hatar att inte känna igen mig själv..bläää.
Min lilla rebell

Nu ÄNTLIGEN har Jonas sett till att få Tom klippt..men jag är "sådär" nöjd..vilket förvånar mig själv lite.
Jag brukar vilja att han ska ha coola frillor mohikaan liknande och nu fick han tuppkam..men vi ska ju liksom på skolavslutning i morgon i kyrkan och allt..åå kunde han inte ha klipp honom normalt?

Ja ja jag hade ju planerat vad han skulle ha på sig och hur han skulle se ut men den där frillan ingick inte i mina planer..oh well..söt är han ändå min älskling.

Igår var han hos en annan tjej från klassen och lekte som är lite förtjust i honom men han är INTE intresserad som han säger..och i förrgår fick han ytterligare kärleksbrev fast denna gång från en annan tjej..hmmm lilla Don Juan.

Jag trodde vi hade vita syrener bakom huset för det sa Jonas men det visade sig att han menade att de grävt ner de där och att de kommer komma upp sen..men i alla fall älskar jag vita syrener åxå så Tom plockade det till mig hos sin tjej kompis och kom hem med igår..så söt så min lilla älskling.


Jag är jag

Känner mig ur form idag åxå och vet inte vad jag skall tycka och tänka om någonting för tillfället..är så jävla arg och besviken på vissa men känner ändå att detta var väntat och nu undrar jag när nästa dramatiska event inträffar..när nästa person får för sig att göra något liknande..its no end to it.

Det är skolavslutning i morgon och Ida är inte ens hemma så hon missar ju Tims skolavslutning :-( men hon hade förklarat det på ett bra sätt.

Folk har svårt att förstå hur jag kan tycka om en människa som vållat andra så mycket skada..men jag har alltid varit sån att jag alltid ser det goda i människor även om dom i själva verket är riktiga monster..och har alltid haft kanske "för" lätt att förlåta..
kanske har det med min barndom att göra, mamma har gjort många oförlåtliga saker men det är ändå min mor och jag ser ändå det goda hon faktiskt åxå har gjort..men skulle folk veta skulle de kanske ha svårt att förstå att jag kan förlåta henne för den terror rent av som man levt under.

Jag känner med folk för mycket..och det kan jag inte hjälpa..det är en både bra och dålig egenskap då allt skall vara med måtta.

Har nu fått svaret jag väntat på..det känns bra i alla fall..gillar inte att leva i ovisshet..och hoppas det löser sig nu till det bästa..men känner ändå att jag äntligen kan lägga det på hyllan och gå vidare.

Emskär ättlingar ha ha haTravesti

Fick nyss ett samtal som jag med en gång förstod att inte var av positiv börd..
Jag kände hur hjärtat bultade allt snabbare och bad henne först förklara att inget farligt hade hänt med "vissa"och försäkrade mig först av allt om att de levde.."De mina"

Hon hade idag fått ett illavarslande mess med dramatiska handlingar och han talade om "deras" ställe och hon begav sig dit för att finna honom dinglandes i ett träd blå i ansiktet och fick hjälpa honom ner och ringa ambulansen mm

Sen skickar de hem henne i chockstillestånd och skall nu lämna tre barn till henne..varav ett är hennes eget??? Gör man så? vad är brukligt egentligen i ett krisläge?

Jag tycker om denna person mycket men föraktar honom även likaså..jag blir ledsen men arg...
Han är så svag..självisk..Hon hade just börjat finna sig själv igen..Allt slås till spillror...

Ida Karlsson Ska göra stan jävligt osäker idag med min gravide solstråle till syster, be afraid!

Kenneth Hården
känner mig lite illa till mods ända här borta.....
Yesterday at 10:27am
Jonas Nilsson
Det är precis som om det är något i luften...fåglarna är tysta o det börjar bli mörkt...
Kenneth fortsätter:det börjar välla fram kryp och insekter och vanliga tamdjur gömmer sig under bilar.......... jag såg en kyrka som började brinna....
Jonas Nilsson
Här drar de in en tjock konstig dimma...folk är helt tomma i blicken...far underliga skuggor utmed väggarna....
Kenneth Hården
ajdå.... fattas bara att malin vaknar ur sin dvala och kommer ut så öppnar sig marken........
Jonas Nilsson
Ja jävlar...då kan de inte bli mycke värre sen...fan jag drar...
Kenneth Hården
hahaha....... varken kors lr vitlök hjälper ju.....
Jonas Nilsson
Hahaha nä du...inget biter på dom...
Kenneth fortsätter:fast ........ har märkt att dom e lite rädda för gos o mys...... kanske ska köpa en gullig liten kanin som beskydd....
Jonas Nilsson
Hahaha...där hitta du deras svaga punkt...då faller dom så lätt :P
Kenneth Hården
när det gäller demoner så måste man hitta deras kryptonit för sin egen säkerhet.......
Jonas Nilsson
Hahaha så sant...jag tror att rosa kaniner funkar bäst...
Jonny Karlsson
Gör inte slut på alla pengar bara
Cia Karlsson
hahahahahahhahahhaha ni är störda hahaahha.. Fast ni har fan helt rätt - en rosa luddig kanin är boten.. fast anna gosar ihjäl den.. hon kör den taktiken i stället..
Smalin Karlsson
hahaha.... tänk att ni känner oss så väl!!!!
Kenneth Hården
jo anna e lite tuffare...... de andra 2 skulle sitta uppe i ett träd och skaka av skräck......
Smalin Karlsson
haha...lr inte...
Kenneth Hården
en gosig , mysig liten kanin...... du skulle skita knäck i spiraler sniffy....
Smalin Karlsson
det är Ådi som är rädd för kaniner inte jag...
Kenneth Hården
tuff du.....
Ida Karlsson
Mohahahaha! :P
Anna Karlsson
Haaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhaaaaaaaaaaaaaa u crack me upp ..

Om jag kunde drömma..

Idag gick jag upp tidigt och tvättade håret och sminkade mig, fixade fram rena kläder till Tom och frulle och frukt till fruktstunden mm..för att sedan bege mig till Sune.

Konstigt nog tog han inte upp det jag förväntat mig direkt men nämnde att nästa gång är näst sista gången tydligen..ja ok sa jag och bara instämde..fast jag inget minne har av att vi bestämt något..och sa att vi får diskutera det nästa möte för att jag inte tycker att det är allt för nyttigt att gå helt utan kontakt med någon..när man som jag let´s face it är psykiskt sjuk..usch det klingar inget bra..men men..jag mår bra för tillfället och jag klagar inte.

Idag köpte jag mitt val kvinna (igen) bodylotion,olja till magen,salva till Toms torrfläckar, tight,kjol,klänning,sjal och en efterlängtad bok som jag inom kort tänkt att jag skall börja läsa nu då..vi får se om jag finner ro till det eller ej.
jag läser böcker..men då mestadels fakta osv..det var några år sedan jag läste klart en hel bok då jag lider av koncentration svårigheter( EJ DYSLEXI)utan pgr att jag mått dåligt pgr bl.a depressiva besvär och mina nervfel/tics som jag upplever blir värre när jag försöker slappna av.

Gick till 3B baren på fm med Ida och fikade på ute serveringen och sedan kom min partner in preggocrime "Linda" sen drog vi till Åhlens och träffade Ellen,Liam & Tigra för att sedan dra och fika igen..väl där kom återigen preggo nr 1 "Linda" och vi gick ett strög i affärer.

Vi körde hem Linda och drog till läckögrillen och jag fick ÄNTLIGEN njuta av min efterlängtade mjukglass..mmmmmm

En bra kund till mig har lämnat två halsband för yttligare stansning av namn då de hade tillkommit fler barn barn..så det satt jag med innan jag kom in till vardagsrummet för att blogga..jag kommer nog inget ta betalt för det fast jag kanske borde..men men sådan är jag..ehh fast vi får se..bytte ut ena blomman då de blir så himla fula med tiden och jag som tur var hade en sån i någorlunda fint skick kvar..det var knepigt det var bara ena halsbandet som tappat färgen..det andra var fortfarande fint..men det beror ju på hur man hanterar sina smycken.

Nu är jag döö trött och ska kolla på Buffy& Vampyrerna.. See yaa!Slöfock

By the way: Tack mina fina vänner för era kommentarer på inlägget nedan ;-) jag blir såå glad!

Idag har jag tagit det passivt..suttit framför datorn,käkat utanför när det fortfarande var fint väder vid lunch med
Jonas& Tage..kollat in myrstigen utanför och vart den tar vägen ha ha ha.. käkat glass,hamburgare,kebabtallrik och lösgodis..he he inte massiva mängder dock..men men jag är röksugen och då är det sånt som slinker ner.

Har skickat iväg ett mejl som jag väntar på att få svar på..fått ur mig lite frustration.
Måste tvätta och fixa till i morn men har inte kommit någonstans och är så där härligt lat trött idag.

Imorgon åker jag in till Lidköping för ett besök hos Sune..vilket inte känns särskilt givande då jag redan vet vad han kommer säga..men men behöver köpa lite kläder till Tom inför skolavslutningen på fredag och kanske något till moà he he.


Preggo v 22/23

Gravid: 22 veckor 

Nu är du 22 veckor gången (eller gravid i 23:e veckan, om du föredrar att räkna så). Din bebis är fortfarande ganska skrynklig eftersom huden har växtmån, men ser mer och mer ut som en 'riktig' nyfödd bebis med tydliga läppar, ögonlock och öron. Du kanske fått höra att du ser större eller mindre än vad du 'borde' vid det här laget, men det kan vara värt att veta att varken kvinnor som väntar barn eller deras bebisar alltid växer i precis samma takt. Det viktigaste är att du utvecklas, inte hur fort eller långsamt det går. Om du och din barnmorska är nöjda med din utveckling, kan du lugnt ignorera sådana kommentarer. Så här ser din bebis ut nu och här kan du läsa fler intressanta fakta om dess utveckling.

Underbar helg!

I fredags var vi vid silverfallet och strosade för att sedan bege oss till Böja och bada.
I lördags hade Jonas ledigt första gången på evigheter och då drog vi och hämtade Järve och åkte till Axvalla där det fann massor av roliga aktiviteter för barn och vuxna..sen åkte vi till Malin& Jarmo och drack kaffe och kände på poolen..för att sedan dra till badstranden i Hällekis och avslutade med grillning i gott sällskap.

Idag söndag har vi varit nere vid stenbrottet och nere vid brobergshamn eller vad det heter..helt underbart..sen drog vi hem och grillade med barnen och Samuel som kom hit och hämtade Järve..sen kom även Eva på cykel och vi tog en liten promenad..nu tvättar Jonas bilen och jag passar på att blogga lite kortfattat..men som sagt en jätte skön helg.Ändra Svenska flaggan/nationlsången??

Jag har försökt ligga och sola utanför..men det är olidligt..och jag kan ju för faan inte ligga på mage längre..grrr..så hur i helvete ska jag bära mig åt?

Jag vill gå ut på långpromenad..men vart fan ska jag gå??? Långpromenad innebär inte att gå till verkstan precis..ha ha ha.

Elin berättade att dom nu vill ändra svenska flaggan då vi inte längre kan stå för ett kristet samhälle eller vad det nu var och numera ju är lets face it ett mångkulturellt samhälle..och även ändra nationalsången..grrr
nu får dom väl för fan ge sig???

Kan tänka mig att detta skulle förarga väldigt många människor..
Personligen vill jag ha kvar den svenska flaggan som den är..Sverige är Sverige och måste väl få vara just Sverige?? även om vi numera har väldigt många från andra länder och olika religioner?

Man måste ju även få "vilja" bevara Sverige svenskt utan att någon skall känna sig stött eller kränkt eller att bli kallad för rasist..
Vad tycker ni?????

BLÄ

Har inte uträttat något av de göromål som skulle uträttas idag :-(
Jonas jobbar halvt ihjäl sig och jag spyr på detta snart.

Imorgon kommer Iris och tapetserar i Toms nya rum på övervåningen och hon undrade om Jonas hade flyttat på alla grejer som låg kvar därinne (bråte) men icke..så nu ska han göra det i natt när han kommer hem..jag har tagit det jag kunnat..(för otympliga saker).

Jag vill inte tjata på honom men ganska oundvikligt..bara det att jag vet att han är sönder stressad och pressad och dragen åt alla håll och kanter..men vad ska jag göra..fixa allt själv? Det fungerar ju inte..jag behöver ha hjälp med vissa saker.

Känns som inget är i ordning här hemma och jag har knappt lust att ha folk hem just nu..jag vill gärna få ordning nån gång..tex inne i tvättstugan som ser ut som ett hell hole och som Jonas lovat att han ska hjälpa mig med..men icke..usch är MASSA saker som ska fixas men han hinner ju aldrig :-( och vart fan ska man börja?? BLÄ

Håller på och tvättar just nu och vill gå o sova men måste få klart det så jag kan slunga i det i tumlaren så det är torrt tills i morgon bitti.

VART fan är Toms nya sandaler jag köpte förr förra veckan??? Jag blir tokig..så nu får gå omkring i sina sneekers och svettas..skor försvinner väl inte hur som helst...aaaa

Usch jag har ingen lust med ett skit just nu..allt känns blää.. och vara gravid just nu är bläääää för jag har fan inget att ha på mig i denna jävla värme.


Fina vänner har jag i alla fall.. Puss på er!
Här är några av dom:

Sofie,Ellen & Linda
Varmt

Nog för att jag älskar solen men det är "för" varmt för mig här hemma..och jag måste akut fixa en pool innan jag avlider av värmeslag.
Idag har jag en massa ärenden att uträtta.. b.la köpa nya vitamintabletter då jag såklart glömde dom hos Cia och köpa en bra olja att smörja in min mage med..skicka iväg viktiga papper, köpa sommarkläder till Tom och shorts och nya bikini (igen) till moà, ringa f-kassan,städa,fixa valet av de sista tapeterna,tvätta,omorganisera,planera mm
Linda J skulle komma hit idag men jag sa som det var att jag behöver fixa med allt detta idag och att vi får träffas en annan dag..dessutom hade hon aldrig mäktat med värmen vi har här utanför och inne i huset..hon som är höggravid..och jag klagar som bara gått lite över halva tiden.

Jonas skulle fått det lugnare på jobbet nu äntligen....MEN det gick ju åt skogen..så nu är det jobba jobba jobba ändå :-(

Härligt med sommar äntligen..men mindre härligt att bo i Götene nu..blää..jag som är van att bara kunna promenera ner till sjön på 5 min...riktigt förjävligt är det kan jag meddela..men men man får göra det bästa av situationen.

Just nu behöver jag akut mamma shorts & svala kjolar..kommer i mina gamla shorts men ser ut som en stoppad korv ha ha ha..blää...oh well..

Imorgon drar jag evt till Hällekis och badar om man fixar skjuts..för här är olidligt att sitta.Home sweet home

Åkte hem redan igår..så lite ändrade planer kan man säga..
Kom hem till ett städat hem i alla fall..gött..och vackert väder.

Är så glad att jag i min obefintliga trädgård har fullt med underbara syrener..lila på framsidan och vita på baksidan..LOVELY..det doftar underbart och de är vackra..så nu står det några i en vas i köket.

Är så glad och tacksam över mina fina vänner..så funderar på om jag skall ha en liten get together här hos mig snaart..saknar er!!

I helgen blir det kul..familjedag i skara på axvalla sedan sommarland evt.

Nu ska jag strax hämtas av Elin och dra till Skara city en sväng..fika och kolla läget lite..iiiiiaaaaa ha ha ha.

Lägger ut bilder senare från Eslöv trippen..See yaa!Det regnar i Eslöv

Befinner mig i Cias mysiga lägenhet i Eslöv city..har just käkat frulle och druckit kaffe.
Vädret här kunde ju varit bättre..förvisso är det varmt ute,men det regnar..och hemma skulle det vara strålande solsken tydligen?..Era jävlar..

Nu märks det tydligt att man bor i hus..då man känner sig en smula instängd här..och man kan ju undra vilka det är utav oss som är gravida då både Ida& Cia är smått labila för jämnan här tycker jag..men men.

Saknar mina killar Jonas& Tom som fan och längtar hem..fast ändå inte..

Imorgon ska vi dra hem redan och vi har dessvärre inte hunnit någonting  har mestadels bara suttit här inne och drivit varandra till vanvett he he..nääråå inte fullt så illa he he.

Hoppas det fina vädret ni tycks ha därhemma håller i sig för till helgen blir det evt sommarland i sådana fall :-) Hoppas!

Har ni hört Lady gagas nya låt.. Alejandro?? Fy faan jag dööör ha ha ha och Shakiras nya låt..Afrika?? OH my god jag dör av skratt..hur fan står det till i skallen eller..ja ja nu har jag i alla fall Lady Gagas skit låt på hjärnan..Alejandro ale alejandro ha hja ha ha ha im dying.

Hoppas alla har det bra..jag nås på mobben om någon mot förmodan vill mig något..Herråå!
/>RSS 2.0