hmmm

Har suttit hela morgonen och slussats mellan olika nummer inom sjukvården och tillslut kom jag till gyn i skövde där hon sa till mig att det "nog" inte är någon fara men att jag ska ringa in i fall jag får mer värk och feber..och jag kunde komma in om jag ville men det vill jag ju inte i onödan så jag avvaktar så får vi väl se.

Förhoppningsvis är det bara så att det är det "sista" som kommer ut...att det är normalt..men jag är lite tveksam men men..som sagt jag tänker vänta ett par dagar och går det inte över eller blir värre blir jag väl illa tvungen att åka in då.

Annars mår jag bra i det stora hela..sen är det väl så att man blir lite paranoid och kanske känner efter lite extra..

I helgen ska vi fixa i tvättstugan är det sagt..ska bli spännande å se om det nu blir så..skulle vara as gött att få ordning där inne för just nu är det kaos med grejer precis överallt.

Jag vill så gärna fixa Toms rum NUUUU men vissa vägrar ju fortfarande av någon outgrundlig anledning åka till IKEA..aaa

Jag vill köpa hem lite vin å sitta och smutta på i morgon..hmm får se om man kommer in till systemet..

Hoppas Ida och Jonas som fyller 40 i morgon har det trevligt på deras spa tripp och festen..Ida förtjänar att njuta i fulla drag..har fortfarande inte riktigt smällt det faktum att hon ju faktiskt har en tumör i lungan cancer?..även om man inte använder den termen ännu..men vi får hoppas på det bästa och tänka positivt..usch och sen denna jävla akkalasia skiten åxå..och alla stundande evt operationer och undersökningar..bläää nää som sagt Ida du förtjänar det bästa! Älskar dig.

Kommentarer
Postat av: eda

Hoppas det går över och inte är nån fara! Anna du behöver inte oroa dig för mig det gör inte jag. Inte läkarna heller deras bedömning är att det är en godartad "förändring" Naturligtvis kan man inte vara 100 % säker men oavsett vilket så är den ju under uppsikt och har inte förändrats på nästan ett år nu. Det är bara vitt vad jag vet just nu en undersökning kvar för att se om det kan finnas andra "förändringar" i resten av kroppen och så fort jag får reda på att det inte är det så blir det operation och allt blir bra. Älskar er

2010-11-05 @ 11:51:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0