Lördagsmys? Hell NO

I natt har Tom legat mellan oss och pratat i sömnen och knött..han drömde mardrömmar och fick därför komma,men han är inte trevlig att sova med när han som sagt ligger och knör och babblar och har sig så jag har inte fått sova ordentligt..Hilja vaknade kl 4 och ville ha mat.så hon sov i 8 timmar..det är ju bra.

Nu är kaffet klart och Jonas begav sig just med Tom och ska sätta på vinterdäcken..är ju liksom dags nu.
Jag skulle nyss knyta i hop soppåsen och ställde den utan att tänka mig för på stolen och det var ju naturligtvis blött under så hela stolen blev en äckelfläck på som stinker makrill..då vi hade slängt det i soppåsen tydligen..såå det luktar inte mumma direkt i köket..sen satte jag mig i det..så det  ar bara att slänga av sig brallorna och in i maskin.

Hilja somnade nyss efter att ha laddat en mysig kakk blöja till mig..får se hur länge hon sover..hoppas jag hinner surfa lite och dricka upp kaffet och ta ett bloss.

Jag ska sluta röka igen..så jag försöker röka så lite som möjligt..eller i alla fall röka högst 2 cigg om dagen..för hur många cigg om  dagen är faktiskt goda???
Man röker ju många i onödan..o varför??..tvångstankar,vanan?? ja ja..man klarar sig utan dom där onödiga och man bara vill.

Bara för att jag sa så där nu går jag väl ut o kedjeröker snart :-)

Nu vaknade Hilja..ja ja det var inte länge hon sov..gullungen min.

I kväll ska vi göra hemmagjord pizza och tända ljus..men INTE MYSA nääää usch..avskyr det ordet ok?

Trevlig lördag!


Kommentarer
Postat av: eda

Har du tänk på att du använder ordet ok? väldigt ofta hahahahaha

2010-11-20 @ 15:17:24
Postat av: Anna Auf Rubenstein

yee yee

2010-11-20 @ 19:41:16
URL: http://dimones.blogg.se/hottstuff

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0