måste klaga av mig lite..

Usch hatar att må så här..känner mig så jävla glåmig..blek utan lyster och mitt hår som en gång tro det eller ej var blont o glansigt är numera bara typ gulorange grönt..och mörkare nyans på än någonsin..

Ringde Malin förut och fråga om det blir bättre om jag har tålamod med shampoot..hon visste inte riktigt men erbjöd mig att komma in igen och sätta i mer sligor och gav mig ett husmans knep..treo i vatten o i håret innan shampoonering och det skulle sitta i 5 minuter..undrar om det hjälper?? kanske..jag är villig att prova..fast egentligen är ju inte det gröna största problemet längre utan det faktum att jag tycker slingorna inte blev blonda utan typ gul oranga..men men..hjälper inget så går jag o gör mer slingor..för jag är inte redo att mörka håret innan jag provat allt..jag vill ju vara mitt blonda vanliga jag...suck...jag tror inte blonderingen bet denna gången..varför är jag annars mörkare när hon hade i blekning??

ja ja inget smink i världen hjälper mig just nu..finnig..blek och jah har inga jävla kläder..ehh eller ja he he..men jag vill ha nya..vill alltid ha mer..blir aldrig nöjd..o dom två tightsen jag köpte förra veckan ligger bara..suck.

Ja nu har jag klagat av mig lite..hej då


Så här blond SKA jag vara i håret..Kommentarer
Postat av: Eda

Ja sådana dagar har vi väl alla, men jag tycker du ser perfekt ut när jag träffar dig! Även om det inte är till nån tröst. Älskar er!

2010-11-18 @ 20:21:24
URL: http://edas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0