Hej!

Har varit mycket här nu och jag har inte mått så bra,tänker inte gå in på varför..men jobbar på att saker o ting ska bli bra.

I morgon ska jag gå på ett gym pass kl 9.05 på Life Club..så på med mina "barn" gympa brallor och kööör bara..ska bli spännande.

Nästa vecka har jag bokat in mig på två körlektioner..och evt ska jag och Ida gå en introduktions kurs..men vi får se om det finns platser kvar osv..annars blir det nästa år.

Hade tänkt att hitta på något kul i helgen men fick höra att det ska bli värsta ovädret..så det blir nog att vara hemma..baka lite mer pepparkakor kanske.

Nästa vecka måste jag försöka köpa julklappar..

Om det inte vore för mina barn hade jag skitit i det här med julen..stundtals har jag känt för att gå med i Jehovas igen bara för att slippa skiten..usch.

Det var kul att ha Cia o dom här även om man mådde som man mådde..saknar dom redan som faan..

Nu vaknar Hilja..ska fixa gröt till na..;)

Fy fan vad vi ser ut här..men det bjuder jag på:)Kommentarer
Postat av: Linda

Jag tyckte ni var fina på kortet. Du är vacker som en dag, as usual. Kul att du har en massa på gång! Håller med om det där med julen, jag har inte ens ett endaste pynt hemma, lite trist kanske. Men man har kanske inte riktigt traditionen i ryggmärgen, så det blir inte av. Saknar dig! Kram kram

2011-12-08 @ 10:47:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0