Kakk

Jäkla Ida..nu sitter jag här och föröker uttala massa olika ord på finska o franska b.l.a på datorn..bara för att Ida skrev Grattis på födelsedagen,älskar dig på finska till pappa..så ville jag höra exakt hur man säger det och gick in på nån sida..ORKA..jag har inte tid till detta..ha ha ha..

Hilja är bättre tycker jag..
Jag hittar inte en enda jäkla napp..vart är dom eller??? ÅÅÅÅÅÅ ja ja hon ska ingen ha ändå..men tänkte att det kunde vara bra att ha nu när hon skulle ta en liten power nap..men tror inte att det behövs..

Nää..mycket jag vill få gjort idag..köra,träna,fixa julklappar..men som sagt det blir nog till att sitta här..
Nu gallskriker Hilja..

Vill nån komma o byta blöja? Jag tycker verkligen..eller tyckte..inte att det är jobbigt att byta en blöja..men nu är det precis vad det är..jobbigt..för hon vägrar ligga still och hatar att byta..så det blir att blå hålla barnet och bajs överallt..

sist satt jag i tighta jeans o var stressad skulle iväg på morgonen..då la hon handen i bak o fick bajs där för att sedan gnugga in det i ansiktet..mmm... gud vilket bra humör jag var på då...verkligen..och då hade hon förövrigt precis bajsat innan utanför och jag hade just bytt kläder och tagot på henne allt inför att åka till dagmamman..men det var bara av med allt igen..öööööööö

Varför måste dom kakka så mycket??? WHY??????

Kakk u later


Kommentarer
Postat av: eda

älskar Hilja...!!! ehhh blää... ang bajset...

2011-12-18 @ 21:04:23
Postat av: Anonym

Ha ha ha..min lilla bebis..som ingen bebis direkt är längre :(

2011-12-18 @ 22:00:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0