TRÖTT

Är såå jävla trött o har ap ont i kroppen...och Hilja är snorigare än snorigast,rinner från både näsa o ögonen,och när hon hostar låter det inte bra i halsen..hmm..får se hur hon mår i morgon..HOPPAS hon kan gå till dagmamman..för jag måste verkligen i väg i morgon i snökaoset..ska ju köra två lektioner imorgon..och till Närbro o käka julgröt.

Efter mötet idag drog jag iväg till Life Club..all alone..tvingade mig själv..känns gött..men överdrev lite så nu har jag en känsla av att jag inte kommer kunna röra mig imorgon he he..körde bara styrketräning idag...känns i mina axlar o armar.

Känns SÅDÄr att köra i snökaos och mörker imorn..he he..oh well..bra träning om inte annat he he..

Onsdag går jag till skolan,sen möte direkt efter skolan..sen får vi se om jag hinner träna ett pass på gymet innan Hilja ska hämtas..och beroende på om jag har världens muskelvärk eller inte he he..

Torsdag har jag bokat in mig,mamma&Torkel på en Introduktions kurs..det pröjsar jag 1200 kr för..för att sitta och lyssna på så redan självklara saker i 3 1/2 timme..kl 17-20.30..och innan det samma dag ska jag till Sune på date kl 14.00..hade funderingar på om man skulle lyckas klämma in nån körning på fm innan..men vi får se hur det ser ut.

Fredag..har jag Hilja hemmma, och har inte något inbokat faktiskt..så får se vad som händer..lörd..har jag inte bestämt mig ännu..men söndag ska jag,Jonas & Tom på bio..Hilja ska va hos farmor..

SÅ nu har jag gått egenom vad som komma skall..säkert skit spännande..

Så där nu behöver jag inte blogga på en vecka;)

Kräm&kakkKommentarer
Postat av: Malin C

Full fart låter det som, du är inte dålig du som sticker iväg och tränar själv!

Kram

2011-12-13 @ 22:20:46
URL: http://svartam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0