I bland blir man överraskad

I går när det kändes som mest hopplöst allting..kom Jonas hem med Tom efter ha varit i affären och hos mor sin..och sa att jag inte fick gå in i vardagsrummet för att dom hade en överraskning.. det var en lapp som det löd: Världens bästa mamma på och vindruvor,ostar,kex och vin...mmm i bland har vissa verkligen sina ljusa stunde he he..

Idag skulle J fått sovmorgon..men han stack iväg..nåt med jobbet o göra som han glömt av..så får se när han kommer hem här.

Ida skriver in sig i dag men har permis över helgen och op sker på måndag..önskar att hon slapp allt detta..men det är som det är.

Måste lämna ett paket tillbaka till posten från Nelly och åka in vid 15 tiden för att fixa körkortstillståndet..glömde ju självklart de papper jag skulle ha med mig i går i min andra väska..suck..

Mycket som händer framöver nu..väldigt mycket..

Nu dricka upp kaffet och ta Hilja som börjar vakna igen..Just det jag hade ne bra dag i går by the way under fm..fixade håret blev nöjd,shoppade och solade lite för en gångs skull och den var jag med Ida&Stefan & the kids till Ö&B..köpte lite ansiktsmask och face skrub..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0