Stressad

Verkar bli ett gäng på midsommar här ändå..maria&Allen och 3 barn,Chris och hans son evt,Ida&Jonas o 3 barn,Stefan&Jenny o 2 barn..hmm sen vet jag inte riktigt har bjudit några andra åxå men de har inte hört av sig så jag får väl ringa o kolla här sen..

Jag måste fixa en pressening att ha på baksidan i fall det nu motförmodan regnar,och en midsommarstång måste vi ju ha..sen måste jag nästan ställa mig och göra köttbullar.urk..men godast med hemagjorda..får se blir kanske lat och kör på halvfabrikat ;-)

Nu hoppas jag verkligen på fint  väder..

Har nyss ringt och avbeställt mina körlektioner då jag som sagt ännu inte har tillståndet :-( men ska på riskettan på onsdag..

Jag kommer inte få mitt körkort any time soon dessvärre..måste liksom köra köra köra..urk och har bara kört 3 g..och ingenting hemma..det hade helt klart gått snabbare om jag hade en handledare.men nu är det som det är och blir som det blir extremt dyrt och drygt.

Känner mig stressad pga vissa händelser som skall äga rum innan v 31..och alla har olika viljor och ingen kan då då och då..usch börjar få panik..

Ja ja

får väl se hur de går..Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0