Urk

Idag känns det mesta hopplöst och långt i från,även om körningen idag gick bra så har dom tex glömt att hjälpa mig att fixa körkortstillståndet innan de bokade upp mig direkt för tid..jag menar hallå eller?? så nu har de skickat papper först som kommer om två dagar ca..med andra ord har jag kört utan tillstånd vilket dom kan få riktig skit för..ja ja så nu fick jag avboka nästa lektion på tisdagen och hoppas jag får pappren på tis och att jag kan fixa klart allt det så jag slipper avboka körlektionen tills på torsdagen..lord.

Hon tyckte jag skulle överväga att få en handledare och gå introduktionskursen med..men vem skulle det vara? Jag ska kolla lite med mamma..för som hon sa annars kan jag inte räkna med att få kortet så snabbt som jag vill då de flesta övar på hemmplan..urk

Jonas har lovat att köra på gruset med mg i kväll och han skulle be Anita om hjälp..hmm vi får väl se om det blir av eller ej.

Jag behöver öva på att planera i god tid nedväxlingen så jag inte dör med bilen..gick exemplariskt idag i mellanåt..och när jag körde mitt i stan i alla rondeller och förbi stenporteskolan som hade skolavslutning gick det hur bra som helst.tills jag kom till korsen där jag skulle stanna ochsen köra men då dog biljäveln och så blev jag stressad eftersom att jag hade en annan bakom mig..ja ja har bara kört 3 g men ändå..
blev förbannad frut efter att jag gjorde provet på nätet och fick 67 rätt av 70 för jag tycker att jag ska ha alla rätt..hmm men nu har jag blivit godkänd varje g jag gjort provet och blev det redan efter 3 dagen..så det är ju inte så illa pinkat..ställer kanske för höga krav på mig själv..och vill att det ska gå undan.Så har svårt att tro att ni orkat läsa allt detta.men men..skönt att skriva av sig lite i alla fall..

Ha det

Kommentarer
Postat av: Louise

Vad skönt att det går så bra med körkortet! :) Du kommer ha det innan sommaren är slut ju!

2011-06-19 @ 14:43:01
URL: http://moonlightdrive.blogg.se/
Postat av: Niles

Stackare - det löser sig!!

2011-06-19 @ 15:36:46
URL: http://dirtyhome.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0