BAJS

Feberfi:) Dock om jag nu måste gnälla vilket jag vill he he så har jag svin ont i mina satans axlar o nacke nu igen..sitter i muskelfästena och strålar ut molande värk i lederna så då blir lite bortdomnade..så underbart så ha ha..men har gått med vetevärmaren mycket idag..tror det blev värre åxå från igår för Jonas knådade lite just vid dom områdena..

Men i övrigt mår jag UNDERBART myckert bättre än vad jag gjort senaste veckan:)
Pratade med farmor förut,hon lever och hade ont såklart men dom hade fått bort allt ialla fall..men vet inte mer..om detn var elakartad eller ej..hoppas på det bästa.

Ida kom ÄNTLIGEN till smärtläkaren idag..och han var bra som tur var och det som behövdes tas upp togs upp osv..så skönt..nu får vi se vad som händer..men det är ett steg i rätt riktning.

Är orolig över Roine&Maria..först åkte ju han in i 40 graders feber och hade dåliga levervärden och nu har även Maria insjuknat..??? Vad är det här??

Förra åre åkte ju Maria på mördarbakterien och var nära på att ryka med..fattar inte vad som händer..helt sjukt..
Jonas syrra jag pratar om o hennes man..och dom har ju liksom 3 barn..jaa herregud..måtte dm bli friska så snart sm möjligt och att de inte är allvarligt..

Min dag har bestått av bajs,bajs och ännu mer bajs..Hilja har bajsat upp till nacken 3 gånger idag..har just duschat henne här och tvättmaskinen går för 2 g idag..heelt sjukt ha ha ha..bajs everywhere..golvet,skötbordet,kläderna,på mig,hela Hilja,i sängen..jaa mysigt va??

Nu orkar inte mina armar o axlar mer..blää

Kraam på er,älskar er!

Vissa av er..
vissa andra kan ju gå och dra en bajs blöja över sig..
hoppas rätt person läser detta och verkligen tar åt sig..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0