Får väl se vad som händer..

2 natten Hilja vaknar mitt i natten och gallskriker..nu vaknade hon 1-2 och hon vägrade sova i sin säng och hon vägrade ligga på nåt annat sätt än PÅ mig..efter ett tag gav jag henne välling och efter en stund somnade hon om igen..sen vaknade hon igen vid 5..så jag gick upp och gav henne välling igen..jag var dööööö trött..efter ett bra tag somnade hon igen..för att sedan vakna vid 7 igen..men då var hon på bra humör..
Jag fixade i ordning frukost till kidsen..sen kom Jonas hem en kortis..han bryggde på kaffet åt mig:) det var gulligt..sen gick han igen..hmm
Vi hade planerat åka till Stockholm den här helgen..hade ordnat barnvakt å allt..kollat ut kläder mm..men barnvakten sket sig...hade det handlat om en dag eller några timmar på kvällen hade det löst sig men åker man ända dit så vill man ju gärna sova över och träffa mina älskade kusiner och faster utan att stressa..hade verkligen sett fram emot att få komma iväg.

Nu vart tanken istället att jag o Jonas skulle hitta på något i morgon kväll..om nån kunde ta barnen i alla fall några timmar på kvällen så vi kunde få åka till Skövde och äta o se på bio..men Jonas har inte frågat Tage o dom så nu får vi se vad som händer..men vi hade verkligen AKUT behövt detta..

Nä nu vaknade mitt lilla monster..nu blir det lite gröt till henne..

Trevlige helg!

Hoppas ni får kul på festen i morgon,ta mycket kort:)

Love uKommentarer
Postat av: Malin C

Åhh vad tråkigt när man har sett fram emot ngt och så skiter det sig=( Hoppas att ni kommer iväg några timmar iallafall! Ja filmen var bra, gillar såna filmer!!

2011-11-25 @ 17:12:35
URL: http://svartam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0