GLAD

Vi dumpade lilla Hiljis hos Tage&Anita och drog till Rusta..där fanns inte mycket..skulle köpt akrylfärg men blev inte så,drog vidare in på Biltema där jag köpte mitt efterlängtade målar staffli,spatlar,penslar,skissblock och pennor och två stora målar dukar..ÄNTLIGEN.

Sen vidare in på Mediamarket där jag skulle se om datorn jag velat ha skit länga finns kavar o pris osv..och tittade efter mobil..men han som jobbade där försökte få mig att köpa en I Phone..och jag vill ingen ha..ska det vara så svårt att fatta liksom..jag vill ha en vanlig enkel mob..det fann ju inte och han gav sig fan inte heller så tillslut blev jag så jävla less på han att jag sa att jag skulle tänka på det och gick bort mot datorerna istället.

Där var den..pärlan..för nu endast 4999:- Det var ju inget att tveka på..så nu har jag köpt mig min första dator:) Den har ju kostat något på 8 000 kr förut liksom:)

Säljarens min var förövrigt oslagbar när jag gick mot kassan med min dator istället för mob..när jag sa till honom att det var föör dyrt..ha ha..nää han var fasen skit dryg..han kunde väl ha hjälp mig att hittat en normal telefon eller?? Grr

Nu har Tage och dom varit här på kaffe och med lite oljefärger till mig:) det var snällt eftersom min akryl färg är slut och det var det jag skulle köpa ny idag men vart inte så..utan allt annat istället..

Känner mig nöjd..

Bra att ha sin egen dator om jag börjar plugga sen åxå:) Godnatt!


Jag har gjort mitt armband till halsband..snyggare i verkligheten..ska ändra kedjan..skulle bar se hur det såg ut som halsband så la på en förlägningskedja ..
Nigh i night :)
OBS! Om ni nu undrar..NEJ jag har fortfarande inte fått några pengar..detta var mina sparpengar jag shoppade loss för idag..men tycker det var en bra investering..
SÅDETSÅ


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0