Bitter fitta

Igår "skulle" Jonas komma hem efter 16.00..för vi behövde akut handla..det gjorde han åxå...vid 21.00:/

Han gick och jobbade vid 4 på morgonen idag..jag var där och drack lite kaffe förut då det inte finns här..och inga cigg..eller joo det finns några men det är ligt och smakar INGENTING..galen här kan jag säga..
Nu fick jag en kanna mjölk av Tage i alla fall så jag o barnen gick hem och åt lite frulle..finns ju ägg hemma i alla fall och jag fick även med mig några te påsar:)

Jag känner mig utmattad..Hilja har hanmnat i en bajs period och bajsar hela tiden ha ha och utanför..och jag som är van vid våtservetter har inga hemma..och hon vägrar ligga still..det ska gapas och sprattlas osv..bajs ewerywere..jag=genomsvett..
hon är ÖVERALLT..klättrar upp i soffan..ramlar ner..är på blommorna o ljustakarna i fönstret,datorn,tv kontrollerna..och blir heeelt hysterisk om man tar det ifrån henne..gahhh,misshandlar katterna..fast hon "kan" ta fint och gör det åxå..men ibland känner hon inte riktigt för det he he..
ska man sminka sig på toan då är hon på toa borsten,hyllan,toa locket är mycket spännande åxå..tar man bort henne blir hon galen..eller så hittar hon min tex body lotion och häller ut på hela golvet o hela sig själv..eller så kan man göra som hon gjorde idag när jag skulle byta..då fick hon tag på en påse med doft gojs i..den gick sönder o ut ramlade det miljontals frön över hela henne o hela golvet..jaa överallt,eller så springer hon upp i trappan..livsfarligt..ska man klä på sig innen i sovrummet då klättrar hon upp i sängen och ska äta upp mina smycken eller häller ut mitt vattenglas som jag glömt ta bort, river ner och förstör mina böcker mm...man kan ju inte göra någonting..och sova..det gör hon ju inte ofta längre..och jag kan int
e lägga henne i spjälsängen jämt om jag ska göra något,sen vill Tom ha hjälp eller surar över något eller så blir det bråk,gap o skrik..gahhhhhhhhhhhhhhhh
Nää URSÄKTA om ni stör er på att jag klagar..men iblan orkar man bara inte..vilket jag inte gör just nu..
sen är det inget kul att sitta här på helgen heelt själv med kidsen..nog delvis därför jag är less och bitter..

Skulle åkt till en kompis idag på middag &vinkväll..men fick avboka..vet ju inte när Jonas kommer hem..
Piss är det..men han har inget val..dom har hamnat lite efter med några beställningar..

så är det..

Sen får man ju  ALDRIG vara ifred..som igår vi 19 tiden när man är som mest trött(mitt på dagen går bra)hade jag längtat efter att få se Vampire Diares som hade säsong premiär ÄNTLIGEN det enda jag ser på tv..har ju inga kanaler..fick jag det??? NEJ..och jag ville ju inte vara elak mot Tom för det var ändå fredag och då ska man ju mysa lite o pappa Jonas var ju inte hemma..blää vad självisk jag är jag behöver den lilla tiden för mig själv..vill ha den tiden i alla fall..en gång i veckan 45 min..är det för mycket begärt??

Så där nu har jag klagat färdigt för idag..

Jag tycker inte att det är JOBBIGT att ta hand om två barn..men iblan blir det påfrestande..och ibland blir man trött om man är ensam och det inget finna att äta..man tar sig ingenstans osv..då blir jag frustrerad..och har ont i nacken o axlarna..då blir man på dåligt humör..
och jag har försökt be andra om hjälp..men får inte tag på mamma och Eva är sjuk..och Anita vill jag ej störa då hon kraschat ryggen..osv..sen om en person säger att han sak handla..tror man ju på det förövrigt..grr

Ehh just skulle ju sluta klaga nu..hehe

Vill att han ska komma hem nu,han behöver vila..vill gärna ha en levande man..


Kommentarer
Postat av: Malin C

Men herregud! Det är väl INTE konstigt att du är färdig människa, vem skulle inte vara det om man aldrig fick ha lite tid för sig själv? Och jag förstår att det måste vara jäkligt frustrerande att inte ha någon mat hemma och inte kunna komma iväg! Nej det är nog dags att du får komma iväg lite!!

kram!

2011-11-19 @ 16:59:37
URL: http://svartam.blogg.se/
Postat av: Emma

Alla behöver tid för sig själv, man ska ju orka vara en trevlig människa och mamma också! Kämpa på med körkortet så kommer allt va såå mycket skönare sen. kram på dig.

2011-11-20 @ 21:42:56
URL: http://emmasmemoarer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0