Bajsigt bitter

I går hann jag inte ett skit av vad jag tänkt mig att hinna med när jag kom hem..det första jag fick göra var att tvätta Hiljas nerbajsade kläder från dagis,sen kom Tom på att han glömt sina läxor idag igen i skola..JIPPY..och läxorna ska vara klara idag o lämnas in..så som tur var åkte Jonas in med Tom o hämtade dom i skolan..så sen så fort dom kom hem fick jag sätta mig med läxorna med Tom..det tog ca 3 timmar...jag orkar faan inte..hinner inte..sitta så länge och göra läxor med honom..
och sen ska man behåla lugnet och vara peppande och på bra humör så han tycker att det är lite kul gärna..jaa det är faktisk mer krävande än vad man tror kan jag säga.
I vanliga fall börjar vi med läxorna på tisdagar och sen är det inte lika mycket kvar.
Det är matteläxan o läsläxan just nu..men man själv ska ju vara pigg o smart när man hjälper till med detta..ehh och det kan man ju inte säga att jag är..särskilt inte när Hilja sprunigit omkring o skrikit så högt hon bara kan..
och inatt vägrade hon sova..hon har legar o skrikit..alltså gallskrikit av o till hela natten..och nu på morgonen visst gallskriker hon igen..vet inte var det är för fel..jag blir faan tokig alltså..TOKIG

hon var ju ett så snällt spädbarn ;)

Nä men så att....ehhm...då har jag väl klagat av mig för idag..

INGEN lust att sitta här med Hilja hela dagen idag o glo..får se om man finner ork och ta bussen in till stan eller nåt..fast då måste jag tvätta håret..och det är inet kul..jaa..jag bara hittar på hinder..nu får jag ge mig..UPP AND GO!


Detta hände när jag var as trött o städade i förr går..JIPPY ;)
Kommentarer
Postat av: Louise

Nu funkade det att logga in! Måste ha varit något vajsing igår.Tack! Jag kände mig faktiskt fin i lördags :) Är nog klänningen som gjorde´t!Du alla, ALLA föräldrar, har sånadär dagar då man hemskt gärna vill lämna bort sina barn eller bara gå därifrån! Dom som säger att dom inte har tänkt så ljuger! Adrian är som en uppkäftig tonåring och tror att han kan och vet bäst och Indra är i någon sorts trotsålder igen! Men som tur är så är det ju inte så heeeela tiden så man hinner ta igen sig tills nästa icke bra dag :)

2011-11-24 @ 10:48:55
URL: http://moonlightdrive.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0