Som ett dåligt jävla skämt

Början av dagen var bra..körde bl.a till Lidköping..gick in på Lidel sen vidare till Hemkompaniet och Elgiganten där jag införskaffade mig en ny mob. Nu har jag lyckats gjort så jag inte längre kommer in på mejlen och är spärrad..antagligen för att jag försökte gå in via mob och har väl på något vänster kört i hop det fullständigt..jag blir tokig..ända sen jag kom hem har allt gått åt skogen och till råga på allt har jag så jävla ont  i visdomständerna att jag nästan tuppar av..sen har jag som vanligt ap ont i axlar o nacke..fast jag körde rodd igår så jag misstänker väl att det 'r därför jag har extra ont idag:) Nää har suttit och lipat här av ren utmattning av värken i hela kroppen..
det här börjar ju bli löjligt..jag har varken tid lust eller ork för detta mer nu..trodde inte det kunde bli värre av tandvärken..men nu har jag svullnat upp t.o.m

Hoppas mankan sova och att det går bra i morgon/bättre
För stundtals idag har psykbrytet varit nära..Slappar

Här händer det inte mycket just nu..Tom ser på film och jag sitter och bläddrar i tidningar..

Hilja ligger och pratar i sängen och det är väl bara en tidsfråga innan hon vill komma upp och börjar skrika.

Idag har jag kört till Skara med mor till Coop och till City gross..sen vidare till Hällekis och tränat lite..sedan hem igen..

Känns skönt..gick så bra att köra idag..

men vi får se hur det går med körskolan på onsdag då jag HATAR den bilen..men men bara att vänja sig och hoppas jag kör bättre än sist och lika bra som jag gör med mammas bil..för det är ju den jag ska köra upp i sen.

Väntar på att de ska höra av sig från Gevalis för möte..inför arbets rehabliteringsplanen..hmm

märks..men vill inte gå hemma här länge till..

måste ha något att göra..

Underlättar väl om man vet vart man vill jobba..men så långt har jag inte kommit..

See yaa


Im still alive

Det gick bra idag och skönt att det första av 3/4 besök eller mer beronde på visdomstanden..är avklarat:)
Höll dock på att drabbas av panik värsta sorten när bedövningen verkade..då jag har tics..

tänk er så här: Ni är bedövade och det börjar klia som faan ..men du kan liksom inte klia för du känner ingenting men dööör nästan för att det kliar..ehh jaa så kan man väl typ beskriva det hela..

Jag började lipa och förklarade för dom..jag andades genom magen och lugnade ner mig sen gick det bra..

Jag körde till Skara idag till Coop med mor&T..det gick bra även om jag är smått nervig.

Cia&Martin och Oskar är på väg hit över helgen..det ska bli jätte kul att ses som vanligt.

Har just dammat,torkat golven,plockat och håller på att tvätta sängkläder.
Finns ingen mat hemma och Jonas orkar inte handla..kom just hem..så jaa skit kul..

Fick ett mess av Linda här om dagen..hon frågade om vi var sugna på en kryssning med respektive..så vi får se här när det blir av..om nu Jonas hinner :/

Trevlig helg!Jag orkar inte..

Nu är det bara föööör mycket igen..man undrar ju om det är ett sjukt jävla skämt det här? Nu är jag orolig för två personer som faan..samt peronliga angelägenheter jag inte tänker gå in på här som gör mig minst sagt oroad..

Har suttit idag o igår o lipat o halvt brytit i hop från o till..vet inte vad jag har för jävla fel..började nästan lipa i bilen med läraren i dag..farmför honom HALLÅ..lipade och betedde mig som en bebis framför Ida i morses,lipade framför dom på Gevalis när jag skulle lämna papper idag..lipar o lipar..för allt..känner mig stressad,pressad och orolig för att inte nämna störd i huvudet.
Körningen med läraren idag gick faan inte bra alls..galen blir jag..

Sen var det dags för en otrevlig sak till som kanske inte gick som jag velat o ställt mig ännu mer oroad o frågvis till..sedan var det tandläkaren.

Hmm visste väl egentligen att jag skulle få göra en rotfyllning vid tanke på tandvärken..och mycket riktigt..dit i morgon igen för att borra upp tanden oc ta bort massa skit..sedan dit igen för rotfyllningen..men inte nog med det så ska jag laga 4 st små hål åxå..fast det är inte bråttom..men ändå..sedan visade det sig att min ena visdomstand växer innåt snett skepp rett åt hellvete..så hon sa att jag måste ringa Lidköpings folktandvård o be dom skicka över mina sjournaler för att se om det varit sån hela tiden..för då kunde vi vara lite lugnare sa hon..men annars=INTE BRA..jaha..och vad innebär det nu då??? Gaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ja ja jag borstar mina tänder varje morgon o varje kväll och floursköljer dom och tandtrådar..men vad hjälper det nu????

För två år sedan gick jag ju på en jävla massa olika medecin som gjorde att jag fick muntorrhet och det är ju lika med hål i tänderna om man inte är extra noga med floursköljning osv..vilket jag inte gjorde förr..var inte noggrann alls..eller tillräckligt..hade jag skött min mun som jag gör nu..hade jag inte behövt genomgå detta..

men det är ju lätt att vara efterklok..

Jag är förövrigt helt jävla döööööööööööööööööööööööööd..ok? Hilja har typ gallskriket nonstopp sen jag kom hem..men som tur var var Elin med hem och hjälpte mig laga mat osv..

Nää imorgon ska jag åter igen göra mindre trevliga saker..men hoppas kan man ju på att mitt cp humör är bättre tills imorgon..

Hej

Oro

Är lite orolig för min mammilimamma..hon har en cysta i halsen som läkaren sa att han trodde inte var någon fara men hon är så hängig o trött hela tiden och det syntes verkligen idag..får se vad provsvaren säger sen då..
och om den växer måste hon ju in..och hon tyckte den blivit större..
Nää ingen idé att oroa sig i onödan..eller ta ut något iförskott..men gillade inte att se henne så där hängig..

Ska väl försöka sova snart..

God natt!USCH

Körde till mor idag..tränade så svettet yrde,duschade och sen klippte hon mig en bra bit..behövligt.
Vart kanske lite ojämnt..men yee yee..så nu är frågan vad jag ska färga det i..eller dra för slingor..

Ja ja..

Jag har ring tandläkaren idag..så redan på torsdag ska jag dit direkt efter jag kört i stan..usch jag vill inte..är livrädd..ja ja..det är ju bara att ta när det kommer..men det kunde ju inte ha kommit mer olägligt.

Bara för att jag börjar känna mig redo nu för uppkörning..så kommer jag säkert få vänta på tid..och teorin vill jag ju helst ha gjort nu..men tror inte det finns tid förens mitten av mars..ja ja vi får se vad han säger på torsdag.

Undrar när jag skulle göra mini uppkörningen??

USCH jag VILL INTE..jag har ONT.

(Jaa..gå till tandläkaren alltså..)vad vill jag och varför

Jaha ja..idag försökte både jag och mamma få tag på Ida..men inget svar så vi beslöt oss i alla fall för att köra in till Lidköping och hälsa på Ida..men ingen svarade eller öppnade dörren..störigt..

På onsdag går jag sista dagen på Gevalis..sen är tanken att jag ska hitta någonstans att komma ut på lite arbetspraktik..frågan är ju bara var..och vem som vill ha en på sin arbetsplats utan pengar för det..ja ja det märks.

Vi pratade om att köra in till Skövde någon dag här..det skulle vara bra för dit kommer jag gärna vilja åka när jag fått mitt körkort och SHOPPA he he..

Idag köpte jag ett par röda mjukis brallor inne på Sambo..ehh eller vad det nu heter nuför tiden..60kr..inte så dyrt eller?? Så just nu sitter jag med lilla sjuklingen Hilja klädd just mjukisbrallorna och en lila fliströja jag fick av mor min som hon har en likadan ha ha så jag känner mig som mini mamma ha ha..men den var skön.

Jag gick in till två salonger idag men dom var båda stängde..måste varit lunch stängt..störigt i alla fall..jag blir tokig snart..funderar allvarligt på att själv ta saxen i håret nu..inte så smart om man heter Anna Karlsson..men vad faan liksom..

Dagens eftertanke:

Behandla människor så som du själv vill bli behandlad

Veckans råd:
Andas genom magen och le med ögonen och försöka tänka på ovanstående..
och en till viktig sak..

Vad vill jag..och varför??

Sluta tänka på vad du inte vill..

allt handlar om vad du vill och varför och hur du bäst når dit..

Dr Phil

Trevligt med besök..

Fick ett mess av Elin: Finns det någon kladdkaka kvar?
Så jag har just haft Elin och Jens här på kaffe o kladdis:) Jonas kom förbi en snabbis förut när Eva&Vilma var här för att sedangå tillbaka till jobbet..så nu är det bara jag & Hilja hemma och nu har hon tystnat och sover förhoppningsvist:) Skönt.

I morgon ska Jonas i alla fall vara hemma..hoppas på att hitta på något..men misstänker väl att han gärna ligger o sover hela dagen..och sen kommer Tom hem på em el kvällen.

We shall se i guess..

Jag skulle vilja ganska mycket..hmm..SHOPPA,fixa håret,sola osv..men det får nog  vänta..körkort är dyrt..
och tandläkare är dyrt o dit måste jag snart..väldigt snart..har en jäkla tandvärk.

Jag bryr mig inte så mycket ändå vad gäller kläder och utseende..längre..är liksom inte lika viktigt längre för mig..
så nu när jag tänker efter är jag inte så våldsamt sugen ändå på shopping..i alla fall inte just kläder..
men skulle gärna besöka en möbel affär ;)

Dream on..

Hajk

Tränat&kört bil..

Nu har jag just kört med mamma..till Hällekis och lite där inne..sen tränande jag lite hemma hos dom(dom har ju hemma gym) sen va jag inne o körde lite i Götene och sen hem.

Nu känner jag mig svag o trött..undrar om jag börjar bli sjuk faktiskt..sår i munnen osv.

Eva och Vilma kommer i em o hälsar på..så egentligen borde jag väl städa,eller i alla fall plock ur o i disken och evt baka nån enklare kaka..men orkar bara inte jsut nu..får se om jag får mer kraft snart..det brukar jag få.

Vet inte hur och vad jag ska göra med mitt långa slitna urfärgade hår..klippa mig är ju en sak som är säker..men sen då??

Usch vad svårt..känner för att ta saxen o klippa av skiten bara..och sen köpa nån sling färg o göra det själv..hmm vi får väl se..men nu måste jag akut ta tag i det snart..

Hoppas alla har en bra dag o bra helg.
Jag vet inte riktigt vad som händer här..Tom kommer hem på lördag..

Ja vi får se..Nag nag nag

Behöver:
Ringa farmor..
ringa folktandvården..
ringa o fixa en klipp o sling el färg tid..men var?

Duscha och tvätta håret..
ringa mamma..
övningsköra..
plugga..

boka in mig för teori prov inom en snar framtid..
Tvätta..

SOLA..fast det blir aldrig av..men jag är så blek att jag ser sjuk ut..blää
STÄDA..

köpa cigg..

laga mat..


Jag är orklös..ska ha min mens vilken sekund som helst och då är jag dödens dö trött..och har drömt mardrömmar hela natten..
och mina armar,händer o leder vägrar sluta värka..och sen min härliga tandvärk som kommer o går..yrsel o illamående..en nacke som är out of order typ..
jag har inte tid med detta just nu..
ska försöka skärpa min hållning o inte bära för mycket..
så kanske det blir bättre..

Nää nu måste jag sluta klaga och sätta lite fart här..:)


:)

Idag klarade jag vändningen i korse med hjälp av backning längs vägkant galant..så bra att vi inte behöver öva på det sa han:) Känns bra att jag satt det så bra.

Han sa att han ska fixa en mini uppkörning med någon av de andra lärarna här snart för att se vart jag befinner mig exakt. Jag sa att jag inte vill bka in mig riktigt ännu..vill känna mig hundra..som det är just nu kan jag köra..men är fortfarande lite farlig i trafiken känner jag..han säger att jag beroende på hur mycket jag kör nu med mamma o dom så behöver jag kanske 10 lektioner till..vilket passar mig ypperligt för det fixar jag ju med honom på 2-3 veckor beronde på hur många lektioner jag tar i veckan.

Jag vill INTE stressa nu..nu för det ta den tid det tar..MEN bör boka in mig innan sista mars..för därefter blir det längre vänte tider...sa han..men vi får se hur jag känner o hur långt jag kommer.

Hajk

Rosor på alla hjärtans dag :)

Fick en kram och Jag älskar dig och bakom ryggen höll han dessa :)
Ibland kan  han allt min kära man..

Hajk..

Tis

Idag körde jag med mamma lite..till Skara,lite inne i Skara,till Jula&Coop..sen körde jag in till Götene o köpte cigg..sen hem. måste öva på parkeringar mer..

SEn har jag försökt läsa lite teori i boken..och nu har jag en kladdkaka i ugnen..mm smaskens.

Imorgon kör jag en lektion med läraren i stan..vända i korse med hjälp av backning längs väg kant..hmm..det hade jag ju liksom behövt övat mer på innan..men men..så är det.

Tom hängde med Stefan hem i går o barnen..idag har de varit i stan o httat på massa roligt:)

Ja idag är det ju alla fjärtans dag jaa..hmm..ja här firas det inte ialla fall..
så är det..självklart hade det ju varit trevligt med lite uppvaktning..men dream on..

men jag är inte bitter för det..

Ha det så trevligt o mysigt ni andra.


Oj nu nu kom Jonas visst med jätte vackra röda rosor här..:)

<3


Gaaaaaaaahhhhhhhhhhhh

Jag blir så trött..jag skulle inte ha sagt något om halkan idag..
Jag skickade på Elins sida på fb förut..tack för messet och att det gått bra idag..då har Anita Jonas plast morsa skrivit en kommentar nedan: När blir uppkörningen?

för det första skulle jag inte säga det liksom..om jag kände för att tala om det om jag nu fått en tid för det..vilket jag inte fått..så skulle jag väl säga det då..eller skriva det på fb..jag blir skit irriterad..fattar hon inte att jag blir stressad eller??

Nää faan vad trött jag blir..nu vill jag inte att någon frågar mig ens Hur går det med körkortet? igen..för jag talar om det själv tids nog..gaaahhhhhhh

God natt

Im still alive

Jo det gick bra idag..men fick en skit bil som kopplingen låste sig på..så jag fick till slut byta bil..sen fick jag inte inte sätet i den första bilen så satt helt fel o nådde knappt till pedalerna..men fick en likande saab som Jonas har på slutet och det gick mycket bättre..och det började bli riktigt kul när man kände sig mer säker vid ratten och man satt bekvämt.

Lång dag..ont överallt..spänningsvärk antar jag..och är döö trött.

Japp så nu är det ialla fall avklarat..nu hänger det väl på hur mycket mamma o T hinner köra med mig här..skulle ju behöva köra varje dag här nu om man vill har kortet innan sommaren eller till sommaren..för det börjar bli dyrt..kan inte köra med läraren hela tiden.

På onsdag ska jag köra o vända i en vägkorse med hjälp av backning..som ett litet mini prov..så får se om mor har tid att köra i morgon...hon var sjuk igen så som sagt vi får se..annars får det gå ändå..men hade behövt öva en gång till innan i alla fall.

Nu somnar jag..

God natt!

Halk körning idag då

Sitter hos Ida och dricker kaffe,tittar på klockan med jämna mellanrum..är lite nervös..vet inte vad jag har att förvänta mig överhuvudtaget..ser fram emot det men känner ändå lite..JAG VILL INTE..men men det ska bli ytterst spännande det här..

See yaa

Trävvli halj

Har inte mått bra alls idag,men tog mig en promenad och mådde bättre ute..sen ringde T och det var dags att köra lite. Vi övade på lite parkering idag..men jag var väl inte på mitt bästa kör humör..och jag irriterar mig på dom i mellan åt..gaahh..men är väldigt tacksam att dom tar sig tid att hjälpa mig då mamma är sjuk och T har mycket på jobbet.

Strax kommer kidsen hem här..jag är trött och har ont..den ena armen gör det skit ont i så fort jag gör minsta fel rörelse och den andra värker bara ända ut i fingertopparna..sen tadvärk och en nacke som är helt cp+ PMS..ja ja verkligen skit kul..nag nag

Hoppas det blir bättre..ye ye..

hade tänkt att vi kanske skulle mesa lite i kväll men J sa att han kommer bli sen..och om han säger sen så menar han tidig..typ dagen därpå..

men vi får se om jag lägger in mitt veto och om han lyssnar..

Idag är det 3 år sen lilla Oskis föddes..det går fort:)

Nää nu..äta mat..

HajkAoow

Idag har jag pluggat teori och kört lite med mor&T..sen iväg på cellprov på Bvc..
Nu tandvärk,nackvärk och ont i lederna..kan inte lyft ena armen utan att det gör svin ont..gaahh..

Hilja har jag tvångs lagt i sängen nu för en litet vila efter jag lagat mat o plockat undan,tvättat osv..Tom är på fotbolls träning..Nu ska jag kolla på Elsas värld på tv3 play..

See yaa

Hög som ett hus

Ogillar verkligen att se Ida gråta och vara stenhög..hennes pupiller var knappt befintliga..
...och Leif fucking Johansson..
Eat shit and..yee u know what..

Hoppas hon kan sova och drömma sött för en gångskull..

Jag dör typ av trötthet ..kom hem för en liten stund sen bara..och gick upp vid 5 i morses och var uppe vid 2 åxå i natt med Hilja..så en lång dag..

ska sova.nu..

NattilinattKss Imorgon

Hänger med Ida till Op i morgon..känner att jag ville det nu när det  varit så himla mycket strul..
Så i morgon blir det drit tidigt igen:)

Imorgon är det fullmåne..hmm hoppas allt går bra..

<jag älskar Ida..hon är den vackraste och roligaste och snällaste människan i världen..

min bästa vän..

jag är lyckligt lottad som har mina systrar..

Ha ha ha Ida var ju fin här ialla fall...fast Malin har inte mitt lösen till bloggen..så hon ser nog inte detta ändå;)


Gjort ett till kak fat..

Detta köpte jag för några ynka kr från second hand i Götene:Och så här blev slut ressultatet:


Bättre än förväntat

Inte för att jag tror att någon bryr sig men nu ska jag uppdatera..har liksom inte varken hunnit eller orkat det senaste..går upp tidigt,sen fullt ös med alla projekt för att sedan komma hem vid 17.00 tiden och då går tiden till barnen och hemmet..sen är man dö trött och då blir det sängen..hinner inte sitta vid datorn..jaa ni känner väl igen det själva..bara det att jag inte är riktigt van vid det tempot jag haft det senaste.

Idag har jag varit på Gevalis,sen bussen in till stan för lite körlektion med läraren..lite fickparkeringar..var inte alls så svårt alla säger..sen var jag en sväng hos Ida..sen kom Torkel och mötte upp mig vid Pizzeria Drömstan vid 17 tiden där jag tog över bakom ratten och körde hem..det gick överförväntan då jag var helt inställd på att det skulle bli pannkaka av allt då den bilen är svårkörd och jag inte kört i den på länge nu..men nema problema..så skön avslutning av dagen då jag tidigare idag var något nedstämd.

Nä nu åter till plikten här hemma..gaaahhh

See yaaRSS 2.0