Jag orkar inte..

Nu är det bara föööör mycket igen..man undrar ju om det är ett sjukt jävla skämt det här? Nu är jag orolig för två personer som faan..samt peronliga angelägenheter jag inte tänker gå in på här som gör mig minst sagt oroad..

Har suttit idag o igår o lipat o halvt brytit i hop från o till..vet inte vad jag har för jävla fel..började nästan lipa i bilen med läraren i dag..farmför honom HALLÅ..lipade och betedde mig som en bebis framför Ida i morses,lipade framför dom på Gevalis när jag skulle lämna papper idag..lipar o lipar..för allt..känner mig stressad,pressad och orolig för att inte nämna störd i huvudet.
Körningen med läraren idag gick faan inte bra alls..galen blir jag..

Sen var det dags för en otrevlig sak till som kanske inte gick som jag velat o ställt mig ännu mer oroad o frågvis till..sedan var det tandläkaren.

Hmm visste väl egentligen att jag skulle få göra en rotfyllning vid tanke på tandvärken..och mycket riktigt..dit i morgon igen för att borra upp tanden oc ta bort massa skit..sedan dit igen för rotfyllningen..men inte nog med det så ska jag laga 4 st små hål åxå..fast det är inte bråttom..men ändå..sedan visade det sig att min ena visdomstand växer innåt snett skepp rett åt hellvete..så hon sa att jag måste ringa Lidköpings folktandvård o be dom skicka över mina sjournaler för att se om det varit sån hela tiden..för då kunde vi vara lite lugnare sa hon..men annars=INTE BRA..jaha..och vad innebär det nu då??? Gaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ja ja jag borstar mina tänder varje morgon o varje kväll och floursköljer dom och tandtrådar..men vad hjälper det nu????

För två år sedan gick jag ju på en jävla massa olika medecin som gjorde att jag fick muntorrhet och det är ju lika med hål i tänderna om man inte är extra noga med floursköljning osv..vilket jag inte gjorde förr..var inte noggrann alls..eller tillräckligt..hade jag skött min mun som jag gör nu..hade jag inte behövt genomgå detta..

men det är ju lätt att vara efterklok..

Jag är förövrigt helt jävla döööööööööööööööööööööööööd..ok? Hilja har typ gallskriket nonstopp sen jag kom hem..men som tur var var Elin med hem och hjälpte mig laga mat osv..

Nää imorgon ska jag åter igen göra mindre trevliga saker..men hoppas kan man ju på att mitt cp humör är bättre tills imorgon..

Hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0