vad vill jag och varför

Jaha ja..idag försökte både jag och mamma få tag på Ida..men inget svar så vi beslöt oss i alla fall för att köra in till Lidköping och hälsa på Ida..men ingen svarade eller öppnade dörren..störigt..

På onsdag går jag sista dagen på Gevalis..sen är tanken att jag ska hitta någonstans att komma ut på lite arbetspraktik..frågan är ju bara var..och vem som vill ha en på sin arbetsplats utan pengar för det..ja ja det märks.

Vi pratade om att köra in till Skövde någon dag här..det skulle vara bra för dit kommer jag gärna vilja åka när jag fått mitt körkort och SHOPPA he he..

Idag köpte jag ett par röda mjukis brallor inne på Sambo..ehh eller vad det nu heter nuför tiden..60kr..inte så dyrt eller?? Så just nu sitter jag med lilla sjuklingen Hilja klädd just mjukisbrallorna och en lila fliströja jag fick av mor min som hon har en likadan ha ha så jag känner mig som mini mamma ha ha..men den var skön.

Jag gick in till två salonger idag men dom var båda stängde..måste varit lunch stängt..störigt i alla fall..jag blir tokig snart..funderar allvarligt på att själv ta saxen i håret nu..inte så smart om man heter Anna Karlsson..men vad faan liksom..

Dagens eftertanke:

Behandla människor så som du själv vill bli behandlad

Veckans råd:
Andas genom magen och le med ögonen och försöka tänka på ovanstående..
och en till viktig sak..

Vad vill jag..och varför??

Sluta tänka på vad du inte vill..

allt handlar om vad du vill och varför och hur du bäst når dit..

Dr Phil

Kommentarer
Postat av: Linda

jag kan nog komma på många företag som gärna skulle ha en praktikant - gratis arbetskraft för dem ju! hoppas du väljer nåt som du tycker skulle vara riktigt kul! kram!

2012-02-20 @ 21:31:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0